Libnet.ro
UNICEF

01:05

LUDOVIC ORBAN: E momentul ca liderii politici sa iasa din mlastina demagogiei si populismului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: E momentul ca liderii politici sa iasa din mlastina demagogiei si populismului

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca e momentul ca liderii politici sa iasa din mlastina demagogiei si populismului, din discursul SF care nu are nicio legartura cu legitatile economice. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban: E momentul ca liderii politici sa iasa din mlastina demagogiei si populismului

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca liderii politici trebuie sa iasa din mlastina dema.

Ludovic Orban: E momentul ca liderii politici sa iasa din mlastina demagogiei si populismului

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, la prezentarea Planului de relansare economica a Romaniei, ca este momentul ca liderii politici sa iasa din mlastina demagogiei si populismului, din discursul science-fiction care nu are nicio legatura cu realitatile economice si ca vremea in care politicienii promiteau luna de pe cer si ofereau praful de pe toba trebuie sa inceteze.

Noi scene socante cu premierul Ludovic Orban. in ce ipostaza a fost acesta surprins, din nou

Noi imagini socante cu premierul Ludovic Orban. Acesta a fost filmat intrand intr-o incapere unde sunt si o multime de cetateni fara masca. Saluta, strangand mana celor aflati acolo si ia in deradere chestiunea privind numarul participantilor.

VIDEO Guvernul a lansat Planul de relansare economica. Iohannis: Traversam o criza mondiala fara precedent, iar raspunsurile trebuie sa fie pe masura Un nou atac la PSD Orban: E momentul ca liderii politici sa iasa din mlastina demagogiei

Romanii merita o retea de autostrazi la nivel european, un sistem energetic puternic in plan national si regional, industrii si servicii competitive, iar toate acestea sunt posibile numai prin accelerarea proiectelor majore de investitii, intr-o maniera eficienta si transparenta, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis, prezent la evenimentul de lansare a Planului National de Investitii si Relansare Economica al Guvernului. El a sustinut ca a primit asigurari de la Executiv ca in anii urmatori vor fi finalizate lucrarile de infrastructura aflate in prezent in mare intarziere si vor fi incepute noi proiecte, intre care autostrada Pitesti-Sibiu, drumul expres Pitesti-Craiova, autostrada Targu Mures - Targu Neamt - Iasi - Ungheni, autostrada Ploiesti - Comarnic - Brasov si Ploiesti - Buzau - Focsani - Bacau - Suceava. DOCUMENT Planul de relansare economica integral: Proiecte, termene de executie si surse de finantare.

Ludovic Orban, acuzatii grave: Exista o atitudine de neglijare a pericolului, generata de lideri politici iresponsabili

Ludovic Orban sustine ca exista, legat de epidemia de COVID-19, o atitudine de neglijare a pericolului, generata, in mare parte, de mesajele transmise de anumiti lideri politici iresponsabili.

Ludovic Orban: Adversarii nostri au dus o campanie mizerabila! Ce s-a intamplat inainte de Evaluarea Nationala

Premierul Ludovic Orban a spus miercuri, la Palatul Victoria, ca adversarii politici au dus o campanie mizerabila de informatii false despre examenele elevilor. S-a incercat chiar sa fie instigati parintii sa nu isi lase copiii sa vina examene, a acuzat premierul.

Ludovic Orban: Daca nu luam masura izolarii si carantinei, Romania era Italia la patrat

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica seara, ca exista o atitudine de relaxare si de neglijare a pericolului reprezentat de pandemie, aceasta fiind generata, in mare parte, de luari de pozitii din partea unor lideri politici iresponsabili, care au indemnat oamenii sa nu respecte regulile, mentionand totodata ca, daca nu se lua masura izolarii si carantinei, Romania era la patrat.

LUDOVIC ORBAN: Planul de relansare economica, operationalizat in maximum o luna

Premierul Ludovic Orban s-a declarat multumit de forma Planului de Relansare Economica si Investitii si a spus, la inceputul sedintei de guvern ca acesta trebuie sa fie pus in practica, din punct de vedere normativ, in maximum 30 de zile.

LUDOVIC ORBAN: Numarul de cazuri de imbolnaviri cu noul coronavirus ne-a determinat sa amanam alte masuri de relaxare

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca evolutia cazurilor de imbolnaviri cu noul coronavirus a determinat amanarea altor masuri de relaxare.

LUDOVIC ORBAN: Saptamana viitoare vom adopta OUG care sa reglementeze procedurile de achizitii

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca saptamana viitoare va fi adoptata o ordonanta de urgenta referitoare la procedurile de achizitii.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )