Libnet.ro
UNICEF

12:00

Un nou scandal zguduie USR. Sotia lui Dan Barna, acuzata ca i-a jignit pe liderii partidului

Antena3 Antena3,
Un nou scandal zguduie USR. Sotia lui Dan Barna, acuzata ca i-a jignit pe liderii partidului

Un alt scandal zguduie USR si aduce prim plan problemele de imagine ale liderului partidului Dan Barna. Sotia acestuia este acuzata de mai multi lideri ai partidului ca luni seara, intr-o video conferinta pr. continuă pe Antena3

Olguta Barna, sotia lui Dan Barna, i-a jignit pe membrii USR, in timpul unei sedinte informale. Cum i-a numit

Azi, 12 noiembrie, romanii au putut vedea ce similitudini exista intre Olguta Vasilescu si Olguta Barna. in cadrul unei sedinte informale, sotia lui Dan Barna i-a jignit pe membrii Uniunii Salvati Romania. Cum i-a numit aceasta? Olguta Barna i-a jignit pe membrii USR Ziua de marti a surprins un discurs de prima-doamna din partea sotiei .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cum a aparut sotia lui Dan Barna la vot. A intors toate privirile

Dan Barna a votat la o sectie din Sibiu. Candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale a venit insotit de sotia lui. Olguta Dana Totolici a.

APARITIE SPECTACULOASA! Cum S-A iMBRACAT SOTIA lui Dan Barna la vot. DOAMNA iN ROSU a intors toate privirile! (FOTO, VIDEO)

Aparitie spectaculoasa a sotiei lui Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale. VEZI GALERIA FOTO AICI Olguta Dana Totolici a votat duminica alaturi de sotul ei, la o sectie din Sibiu.

Tensiuni in USR dupa esecul lui Dan Barna la alegeri. Cosette Chichirau: Ar putea veni niste oameni proaspeti in fruntea partidului. Neasumarea guvernarii a fost o greseala (VIDEO)

Scandal in USR, dupa ce Dan Barna a ratat prezenta in turul doi. Mai multi lideri au inceput deja sa il critice pe seful formatiunii si i-au reprosat candidatului la alegerile prezidentiale atitudinea.

Discurs de prima-doamna. Ce au in comun Olguta Vasilescu si Olguta Barna? Limbajul vulgar. Cum i-a numit sotia lui Dan Barna pe membrii USR

Olguta Barna, sotia liderului USR Dan Barna, a intervenit intr-o sedinta a conducerii partidului, jignindu-i pe membrii USR care n-au tras in campanie pentru sotul sau. Liderii USR au analizat aseara, prin zoom meeting, rezultatul alegerilor.

Cutremur in USR-PLUS dupa ce Dan Barna a ratat turul doi al alegerilor prezidentiale: Ciolos vrea sa-i fure presul de sub picioare

PLUS a pregatit din vreme trei scenarii pentru situatia in care Dan Barna intra sau nu in turul doi, au declarat surse din partid pentru G4Media. ro. in situatia in care candidatul USR PLUS a pierdut competitia.

Trei cauze care au dus la esecul USR. De ce a ratat Dan Barna turul doi

Dupa ce a ratat turul doi, candidatul USR-PLUS Dan Barna a declarat ieri ca nu intentioneaza sa demisioneze din fruntea partidului. in paralel, unii membri din USR au inceput sa-l critice pe Barna, in timp ce altii dau vina pe Sistem. Totusi, sociologul Mircea Kivu afirma ca motivele pentru care Barna e pierdut cursa pentru locul doi sunt mai simple de atat: lipsa de notorietate si inadecvarea la un public nou.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Dan Barna a votat: Luati-va familia si prietenii si mergeti la vot. Stampila e puterea pe care o are fiecare cetatean

Dan Barna a votat la Sibiu, in jurul orei 10:00 impreuna cu sotia sa. Candidatul USR-PLUS la prezidentiale indeamna romanii la vot si sustine ca stampila de azi este puterea pe.

Tensiune in USR. Chichirau ii cere explicatii lui Dan Barna: Stategia de campanie a fost gresita, nu stiu cine a facut-o Barna: E o strategie care-mi apartine

USR-istii cauta responsabili pentru esecul de la prezidentiale. Cosette Chichirau a intrevenit telefonic intr-o emisiune la Digi 24 in care era invitat Dan Barna, declarandu-se nemultumita de strategia de campanie despre care a spus ca a fost gresita. Barna: Rezultatul alegerilor arata ca m-am supraestimat Stiam ca o treime din sustinatorii Aliantei USR-PLUS vor sa voteze cu Iohannis, nu i-am convins.

Dan Barna nu mai e fericit in USR. Surse: mai multi lideri i-au cerut demisia. Barna cere vot electronic pentru demiterea sa

In sedinta de aseara, mai multi lideri USR i-au cerut demisia lui Dan Barna din fruntea partidului, dupa ce a ratat finala prezidentiala. Printre ei: Mihai Gotiu, Cosette Chichirau, Tudor Benga si Silviu Dehelean, sustin surse politice pentru Adevarul. in replica, Dan Barna a spus ca-si pune manatul pe masa, dar a cerut ca soarta sa in fruntea USR sa fie decisa de toti membrii partidului prin vot electronic.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )