Libnet.ro
UNICEF

18:30

PMP ii cere demisia lui Dan dupa ce protestatarii din Topoloveni au fost ridicati de jandarmi (VIDEO)

B1 B1,
PMP ii cere demisia lui Dan dupa ce protestatarii din Topoloveni au fost ridicati de jandarmi (VIDEO)

PMP ii cere demisia ministrului Carmen Dan dupa ce protestatarii din Topoloveni au fost ridicati de jandarmi. impreuna cu alte 41 de grupuri civice, liderii Partidului Miscarea Populara sustin ca ministrul. continuă pe B1

PNL-istul Gigel Stirbu cere DEMISIA conducerii TVR: Eurovision a ajuns sa fie doar un prilej de excursii excentrice pentru Doina Gradea si Televiziunea Romana

Vicepresedintele PNL, Gigel Stirbu, cere demisia conducerii TVR, dupa esecul Romaniei la Eurovision. Deputatul liberal afirmca ca acest concurs a ajuns pentru reprezentantii Televiziunii Romane doar un.

Liderul PSD Sibiu cere demisia primarului municipiului Sibiu dupa ce edilul a pierdut procesul cu ANI privind incompatibilitatea

Presedintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, cere demisia primarului orasului dupa ce Astrid Cora Fodor a pierdut, la Curtea suprema, procesul cu Agentia Nationala de Integritate ANI), care constatase starea de incompatibilitate a edilului.

Peste 40 de grupuri civice cer demisia lui Carmen Dan dupa incidentele de la Topoloveni

Un numar de 41 de grupuri civice solicita demisia ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, pentru maniera in care jandarmii au intervenit vineri la Topoloveni, catalogand reactia fortelor de ordine drept una abuziva, de intimidare.

Zeci de grupuri civice cer demisia lui Carmen Dan dupa retinerea protestatarilor de la Topoloveni de catre jandarmi

41 de grupuri si asociatii civice cer demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, in urma incidentului de vineri de la Topoloveni, cand mai multi protestatari pasnici au fost retinuti de jandarmi. Grupurile civice catalogheaza reactia fortelor de ordine drept abuziva, de intimidare.

Orban cere demisia sefului TVR acuzand postul public ca s-a transformat in organul de propaganda al lui Dragnea

Presedintele PNL, Ludovic Orban, i-a cerut demisia directorului Televiziunii Romane, Doina Gradea, acuzand aparitia lui Liviu Dragnea la emisiunea Viata Satului si, in context, afirmand ca postul public de televiziune se transforma in organul de propaganda al PSD.

VIDEO Protestatarii din Topoloveni care il asteptau pe Dragnea, luati cu duba si dusi la Politie

Protestatarii care s-au adunat in fata Casei de Cultura din Topoloveni pentru a-l astepta pe liderul PSD Liviu Dragnea au fost ridicati de jandarmi si dusi cu dubele la politie potrivit publicatiei locale stiridepitesti. ro.

Doua persoane au fost ranite dupa furtuna din Capitala

Doua persoane au fost ranite luni seara, in urma conditiilor meteo nefavorabile din Capitala, a anuntat ISU Bucuresti-Ilfov. Cele doua persoane sunt constiente si au dorit sa fie transportate la spital, a.

ştiri din Politica

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )