Libnet.ro
UNICEF

01:05

PNL a depus cererea de revocare a Renatei Weber din functia de Avocat al Poporului. Florin Roman: Si de la PSD nu toata lumea e lamurita ca trebuie sa faca scut in jurul Renatei Weber (VIDEO)

B1 B1,
PNL a depus cererea de revocare a Renatei Weber din functia de Avocat al Poporului. Florin Roman: Si de la PSD nu toata lumea e lamurita ca trebuie sa faca scut in jurul Renatei Weber (VIDEO)

PNL a depus, luni, la Parlament,cererea de revocare a Renatei Weber din functia de Avocat al Poporului. in documentul depus de liderii liberali din Senat si Camera Deputatilor, Daniel Fenechiu si. continuă pe B1

PNL solicita Parlamentului revocarea lui Renate Weber din functia de Avocat al Poporului

PNL a depus luni, la conducerile celor doua Camere ale Parlamentului, solicitarea de sesizare pentru convocarea Comisiilor juridice in vederea revocarii lui Renate Weber din functia de Avocat al Poporului.

PNL demareaza, luni, procedurile pentru revocarea lui Renate Weber din functia de Avocat al Poporului. Florin Roman: S-a transformat in aparatorul pensiilor nesimtite

Florin Roman, liderul deputatilor PNL, a anuntat ca, luni, vor fi demarate procedurile pentru revocarea lui Renate Weber din functia de Avocat al Poporului, care s-a transformat in aparatorul pensiilor.

Surse: PNL a depus cererea pentru revocarea Avocatului Poporului

Liderii de grup ai PNL au depus cererea de revocare a Avocatului Poporului. Lui Renate Weber i se reproseaza ca a incalcat Constitutia si pentru declansarea mecanismului national privind prevenirea torturii, potrivit unor surse politice.

LUDOVIC ORBAN: Renate Weber nu mai este Avocatul Poporului, ci a ramas avocat al PSD

Biroul Politic National al PNL a mentinut decizia premierului de a fi demarate procedura de revocare Renatei Weber din functia de Avocat al Poporului.

Cererea de suspendare a Avocatului Poporului a fost depusa. Care sunt capetele de acuzare

Liderul deputatilor liberali, Florin Roman, a anuntat, luni, ca PNL a depus cererea de revocare a Avocatului Poporului, Renate Weber. Reprezentantii PNL sustin ca Avocatul Poporului este in conflict de interese in ceea ce priveste subiectul pensiilor speciale.

Revocarea Avocatului Poporului inteteste tensiunile dintre PSD si PNL. Cum a reactionat Florin Roman, dupa ce Lucian Romascanu a declarat ca nu exista motive intemeiate pentru demiterea Renatei Weber

Florin Roman, liderul deputatilor PNL, sustine ca PSD se transforma in avocatul pensiilor nesimtite, facand scut in jurul Avocatului Poporului. Declaratia sa vine in contextul in care.

Orban i-a pus gand rau Renatei Weber:Voi cere grupurilor parlamentare ale PNL sa investigheze posibilitatea de a demite Avocatul Poporului

Premierul Ludovic Orban a afirmat, vineri, la Brasov, ca va solicita grupurilor parlamentare ale PNL sa investigheze posibilitatea de a demite Avocatul Poporului.

PSD face scut in jurul Renatei Weber: Nu exista niciun motiv intemeiat in acest moment sa fie demis Avocatul Poporului

PSD considera ca in acest moment nu exista niciun motiv pentru schimbarea din functie a Avocatului Poporului, catalogand aceasta institutie drept una fundamentala. PNL va declansa luni procedura de demitere a Avocatului Poporului Renate Weber, insa demersul nu poate fi concretizat fara sustinerea PSD, partid majoritar in Parlament.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )