Libnet.ro
UNICEF

21:17

Presedintele Klaus Iohannis, intrevedere cu liderii PNL la malul marii

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis, intrevedere cu liderii PNL la malul marii

Presedintele Klaus Iohannis participa, sambata, la Scoala de Vara Generatia ALTFEL a Tineretului National liberal TNL), in statiunea Venus. Totodata, Klaus Iohannis va participa, sambata, de la ora 17. continuă pe B1

Klaus Iohannis, o prima reactie astazi, la ora 17.00, dupa noile propuneri de ministri trimise de Viorica Dancila.

Presedintele Klaus Iohannis va avea o prima reactie dupa noile propuneri de ministri trimise de premier. Seful statului va sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, la ora 17. 00, fiind de asteptat ca presedintele sa respinga si noile propuneri de ministri si sa ii ceara din nou Vioricai Dancila sa mearga in Parlament pentru votul de incredere.

Klaus Iohannis, despre remanierea ceruta de Dancila: Neavenita, nepotrivita si o refuz clar Doamna prim-ministru trebuie sa va prezentati in fata Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca refuza noua remaniere ceruta de catre prim-ministru Viorica Dancila prin care propunea 6 nume noi de ministri. imi cere o remaniere guvernamentala,.

Klaus Iohannis, despre remanierea ceruta de Dancila: Neavenita, nepotrivita si o refuz clar Doamna prim-ministru, trebuie sa va prezentati in fata Parlamentului! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca refuza noua remaniere ceruta de catre prim-ministru Viorica Dancila prin care propunea 6 nume noi de ministri. imi cere o remaniere guvernamentala,.

Klaus Iohannis, luat prin surprindere de intrebarea unei absolvente de liceu: Excede sfera preocuparilor mele concrete (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost luat prin surpindere de intrebarea unei tinere, in cadrul unei conferinte organizate de Liga Studentilor Romani din Strainatate. Tanara care a precizat ca a terminat.

Cum a fost incurcat Klaus Iohannis de o studenta la o dezbatere publica. VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a ramas fara raspuns marti, laevenimentul Future Skills and Future of Work, organizat de Liga Studentilor Romani din Strainatate. Iohannis nu a stiut ce sa raspunda.

Klaus Iohannis: Nu este moral daca o mare companie incearca sa externalizeze profiturile. Dar daca de azi pe maine se schimba regula si apare o masura ca OUG 114 ce sa creada conducerea companiei?

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca nu este normal ca o mare companie sa incerce sa-si externalizeze profiturile. in acelasi timp, insa, seful statului a precizat ca din cauza.

Klaus Iohannis: Ministrii PSD nu au facut decat sa bulverseze sistemul romanesc de invatamant

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca ministrii pe care PSD i-a perindat la Minister.

Klaus Iohannis, un nou atac la PSD: in ultimii ani, Romania a fost tinuta in loc de o guvernare preocupata doar sa rezolve problemele penale ale liderilor

Presedintele Klaus Iohannis a criticat din nou PSD in cadrul unui eveniment axat pe educatie si organizat de Liga Studentilor Romani din Strainatate. Seful Statului a afirmat ca ministrii pe care social-democratii i-a perindat la Ministerul Educatiei au facut politici educationale dupa ureche, adaugand apoi ca in ultimii trei ani, in loc sa guverneze, PSD a fost doar preocupat sa rezolve problemele penale ale liderilor.

Viorica Dancila raspunde la refuzul lui Klaus Iohannis pentru remanierea propusa

Viorica Dancila va sustine o declaratie de presa, la ora 19:00, la Palatul Victoria. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi, la Palatul Cotroceni, ca refuza remanierea propusa de premierul.

Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa la ora 17. Ce raspuns ar putea primi Viorica Dancila

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine joi la ora 17 o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala. Presedintele ar putea raspunde.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )