Libnet.ro
UNICEF

01:05

PSD, sedinta de urgenta dupa scandalul CEx. Viorica Dancila a convocat liderii filialelor judetene

Antena3 Antena3,
PSD, sedinta de urgenta dupa scandalul CEx. Viorica Dancila a convocat liderii filialelor judetene

Presedintele PSD, Viorica Dancila, are miercuri, incepand cu ora 17,00, o videoconferinta cu presedintii organizatiilor partidului pe tema turului al doilea al alegerilor prezidentiale, potrivit unor surse. continuă pe Antena3

PSD, sedinta de urgenta dupa scandalul CEx. Viorica Dancila a convocat liderii filialelor judetene

Presedintele PSD, Viorica Dancila, are miercuri, incepand cu ora 17,00, o videoconferinta cu presedintii organizatiilor partidului pe tema turului al doilea al alegerilor prezidentiale, potrivit unor surse.

Gusa: Ma voi reinscrie in PSD dupa ce voi schimba conducerea. PSD nu se poate reforma cu Viorica Dancila

Cozmin Gusa, exclus marti din PSD, dupa doar doua saptamani de cand a anuntat intrarea in partid, sustine ca se va reinscrie in PSD, dupa ce va schimba conducerea partidului. El spune ca PSD nu se poate reforma cu Viorica Dancila in functia de presedinte.

Liderii PSD, sedinta CEx de urgenta. Se pregateste strategia pentru turul doi al alegerilor prezidentiale

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste marti, de la ora 16,00, a anuntat Biroul de presa partidului. Presedintele PSD, Viorica Dancila, preciza luni ca in cadrul sedintei urmeaza sa fie.

Continua SCANDALUL in PSD. Viorica Dancila i-a convocat pe BARONII LOCALI

Scandalul din PSD este departe de a se fi incheiat. Viorica Dancila i-a convocat pe baronii locali in sedinta, miercuri, de la ora 17. Dupa ce ieri s-a lasat cu jigniri si plansete, sefa PSD a hotarat.

CEx cu lacrimi si tipete la PSD. Anuntul facut de Viorica Dancila, la final

Viorica Dancila a iesit dupa CEx-ul PSD alaturi de Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda, alaturi de alti colegi din partid. Se pare ca in cele din urma, apele s-au calmat, iar deciziile luate in cadrul sedintei au fost unele normale in aceasta situatie. Primele concluzii dupa CEx-ul PSD: Mi-am urecheat colegii! Am hotarat excluderea .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Viorica Dancila, sedinta de urgenta la sediul PSD

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a mers de urgenta la sediul partidului. Citeste si: REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Surpriza colosala in numaratoarea paralela a.

Sedinta cu lacrimi si scandal la PSD. Viorica Dancila a plans dupa o disputa cu Claudiu Manda

Cearta in interiorul Partidului Social Democrat. Lia Olguta Vasilescu a fost arbitru intre Viorica Dancila si Claudiu Manda. Dancila si Manda au avut un schimb de replici foarte taios, iar in acest.

CTP, reactie naucitoare, dupa scandalul Dancila Manda din PSD: Asta arata ca nu gandeste!

CTP a avut o reactie naucitoare, dupa scnadalul Dancila Manda din PSD, dupa ce cel din urma a jignit-o. Lia Olguta Vasilescu, sotia lui Manda, a protestat prin demisie: nu mai este sefa de campanie a liderului PSD. CTP, reactie naucitoare, dupa scandalul Dancila Manda din PSD Gazetarul CTP a intrat, in direct, .

Viorica Dancila, dupa aflarea rezultatului exit-poll: Lupta noastra este pentru Romania. Suntem in turul II cu toate criticile si toata campania anti-PSD si anti-Viorica Dancila

Presedintele PSD Viorica Dancila a tinut un discurs la sediul PSD, dupa inchiderea urnelor si dupa aflarea estimarilor la exit-poll, care o trimitin turul doi al alegerilor.

Viorica Dancila anunta ca PSD va depune motiune de cenzura impotriva guvernului Orban. Cand o va inainta

La doar doua zile dupa ce a trecut de primul tur al alegerilor prezidentiale, obtinand accesul in turul 2, alaturi de Klaus Iohannis, Viorica Dancila anunta ca PSD va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban. Liderul social-democrat sustine ca partidul pe care il conduce va face o opozitie foarte activa si acuza PNL ca .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )