Libnet.ro
UNICEF

13:15

RAZBOI INTRE PNL SI AVOCATUL POPORULUI Liberalii cer revocarea Renatei Weber

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RAZBOI INTRE PNL SI AVOCATUL POPORULUI Liberalii cer revocarea Renatei Weber

Premierul Ludovic Orban: Renate Weber nu mai este Avocatul Poporului, ci a ramas avocat al PSD Liderii PNL din Senat si Camera Deputatilor, Daniel Fenechiu si Florin Roman, au depus, ieri, cererea de revocare din functie a Avocatului Poporului, Renate Weber. Liberalii sustin ca Renate Weber si-a depasit atributiile legale si a afectat functionarea sistemului sanitar in perioada pandemiei. continuă pe Ziarul Bursa

CALIN POPESCU TARICEANU: Avocatul Poporului, Renate Weber, nu este in conflict de interese

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat marti ca Avocatul Poporului, Renate Weber, nu este in conflict de interese, iar demersul liberalilor de a o schimba din functie arata ca PNL vrea sa controleze toate institutiile si sa inchida gura celor care sunt incomozi .

PSD sare in apararea lui Renate Weber: Nu exista niciun motiv intemeiat sa fie revocat Avocatul Poporului

PSD nu vede niciun motiv intemeiat pentru ca Avocatul Poporului, Renate Weber, sa fie revocat din functie si acuza Guvernul ca ataca institutii fundamentale ale statului, a declarat duminica purtatorul de cuvant al partidului, Lucian Romascanu. Reactia vine dupa ce liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a anuntat ca parlamentarii partidului vor incepe luni procedurile de revocare din functie a Avocatului Poporului, Renate Weber, care s-a transformat in aparatorul pensiilor nesimtite.

Avocatul Poporului: Renate Weber nu va beneficia de pensie speciala

Renate Weber, Avocatul Poporului, nu va beneficia de pensie speciala, transmite institutia prin intermediul unui comunicat de presa.

PNL demareaza, luni, procedurile pentru revocarea lui Renate Weber din functia de Avocat al Poporului. Florin Roman: S-a transformat in aparatorul pensiilor nesimtite

Florin Roman, liderul deputatilor PNL, a anuntat ca, luni, vor fi demarate procedurile pentru revocarea lui Renate Weber din functia de Avocat al Poporului, care s-a transformat in aparatorul pensiilor.

LUDOVIC ORBAN: Renate Weber nu mai este Avocatul Poporului, ci a ramas avocat al PSD

Biroul Politic National al PNL a mentinut decizia premierului de a fi demarate procedura de revocare Renatei Weber din functia de Avocat al Poporului.

PSD face scut in jurul Renatei Weber: Nu exista niciun motiv intemeiat in acest moment sa fie demis Avocatul Poporului

PSD considera ca in acest moment nu exista niciun motiv pentru schimbarea din functie a Avocatului Poporului, catalogand aceasta institutie drept una fundamentala. PNL va declansa luni procedura de demitere a Avocatului Poporului Renate Weber, insa demersul nu poate fi concretizat fara sustinerea PSD, partid majoritar in Parlament.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )