Libnet.ro
UNICEF

20:00

Reactii politice dupa moartea lui Cristian Topescu. Ce au spus Basescu, Dragnea, Iohannis si Ludovic Orban despre comentatorul sportiv

Adevărul Adevărul,
Reactii politice dupa moartea lui Cristian Topescu. Ce au spus Basescu, Dragnea, Iohannis si Ludovic Orban despre comentatorul sportiv

Liderii celor mai mari partide politice din Romania si-au exprimat regretul pentru moartea comentatorului Cristian Topescu. Presedintele PNL, Ludovic Orban, a fost printre primii care au transmis un mesaj, mai ales ca fostul comentator a fost si parlamentar al PNL mandatul 2008-2012. continuă pe Adevărul

Dan Negru, mesaj cutremurator dupa moartea lui Cristian Topescu: Era inca...

Dan Negru a scris un mesaj cutremurator pe pagina sa de Facebook, dupa moartea lui Cristian Topescu. Nu-mi amintesc ca-n ultimii 15 ani, Cristian Topescu sa nu ma fi sunat de ziua.

Nadia Comaneci, GEST EMOTIONANT dupa moartea lui Cristian Topescu! Tristete fara margini (FOTO)

Nadia Comaneci a transmis un mesaj emotionant dupa moartea marelui crainic sportiv Cristian Topescu!Camioana de la Montreal a postat pe pagina de Facebook o fotografie cu cei doi. Astazi este o zi trista.

Ovidiu Ioanitoaia, mesaj cutremurator dupa moartea lui Cristian Topescu

Jurnalistul Ovidiu Ioanitoaia a declarat la Antena 3, dupa ce a aflat vestea trecerii in nefiinta a lui Cristian Topescu, ca acesta a fost cel mai mare crainic al Romaniei si ca probabil nu va fi egalat.

Tudor Barbu, reactie in lacrimi dupa moartea lui Cristian Topescu: Omul asta a fost primul care mi-a intins mana. A fost acolo cand Nadia a luat primul 10, a fost acolo cand... (VIDEO)

Tudor Barbu a avut o reactie extrem de emotionanta cand a aflat in direct, in timp ce modera emisiunea Se intampla acum!, ca a murit Cristian Topescu. Fostul comentator sportiv a incetat din.

Gica Hagi, la moartea lui Cristian Topescu: Un om de valoare imensa, un patriot

Fostul mare fotbalist roman Gheorghe Hagi si-a exprimat regretul, pe pagina sa de Facebook, pentru decesul fostului comentator sportiv Cristian Topescu. Romania pierde astazi un om de o valoare imensa,.

Cristian Topescu, elogiat de ministrul Sportului

Ministrul Tineretului si Sportului, Ioana Bran, a scris pe pagina sa de Facebook ca lumea sportului a ramas fara cea mai emblematica voce a sa, marti, dupa decesul lui Cristian Topescu. Astazi.

Romania il plange pe Cristian Topescu: Hagi, Nadia, Patzaichin, primele reactii. Curg mesaje din toate directiile

Cristian Topescu a prins generatii intregi de sportivi, motiv pentru care acum, cand s-a stins la 81 de ani, vestea disparitiei sale a provocat un val urias de tristete.

Cristian Topescu a murit. Dragnea: S-a stins vocea care a spus povestea celor mai frumoase momente din sportul romanesc

Cristian Topescu a murit. Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a afirmat, marti, dupa anuntul decesului fostului comentator sportiv Cristian Topescu, ca s-a stins vocea care a spus povestea celor.

A murit Cristian Topescu. Bancul spus de Cristian Topescu in Parlament

A murit Cristian Topescu. Fostul comentator tv a fost si senator PNL. Prilej pentru cateva momente memorabile in Parlament. A murit Cristian Topescu La facerea lumii, Dumnezeu, ca sa-i ajute pe oameni sa.

Cristian Topescu si vocea de Zeccceeeee s-au stins. Moartea comentatorului sportiv care facea victorie din orice nfrngere. n comunismul rece

Cristian Topescu era comentator sportiv. Avea un dar rar: vocea. Da, vocea lui te ungea pe suflet. De ce era nevoie de asa ceva? Pentru ca era comunism si urat in viata noastra. Pentru ca sportul romanesc a fost plin de infrangeri.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )