Libnet.ro
UNICEF

14:15

Sedinta PSD la Vila LAC. Viorica Dancila a dat strigarea ministrilor si liderilor din teritoriu

B1 B1,
Sedinta PSD la Vila LAC. Viorica Dancila a dat strigarea ministrilor si liderilor din teritoriu

Viorica Dancila a convocat, miercuri seara, o sedinta a Comitetului Executiv. La intalnirea care are loc la Vila Lac, de la ora 18, au fost invitati liderii PSD din teritoriu, dar si. continuă pe B1

Dancila a convocat o noua sedinta a Comitetului Executiv. Social-democratii se intalnesc la vila Lac

Social-democratii se intalnesc miercuri, intr-o sedinta informala, la Vila Lac. Comitetul Executiv a fost convocat de presedintele PSD, Viorica Dancila la ora 18:00 si au fost invitati liderii PSD din teritoriu dar si ministrii. intalnirea pesedistilor este prima dupa alegerea noii conduceri a partidului si are loc in contextul in care PSD trebuie sa decida candidatul la prezidentiale.

Viorica Dancila, decizii de ultima ora in CEx-ul PSD

Liderii PSD s-au reunit, miercuri,intr-un CEx informal la Vila Lac. in sedinta social-democratilor s-a decis ca Robert Negoita, primarul Sectorului 3, sa fie suspendat din partid pentru o perioada de.

Viorica Dancila face un CEx pentru a ne intelege si noi mai bine

Presedintele PSD si premierul Romaniei, Viorica Dancila a convocat o sedinta informala a Comitetului Executiv National, la Vila Lac, astazi la ora 18:00. Liderii din teritoriu sunt asteptati mai mult pentru a socializa, pentru a ne intelege si.

Membrii PSD se reunesc astazi la Vila Lac 1

CEx al PSD se va reuni, astazi, la Vila Lac 1, de la ora 18. 00, in prima sedinta dupa Congresul la c.

Viorica Dancila, dupa discutiile cu Maia Sandu: Vom organiza o sedinta comuna a guvernelor Romaniei si Republicii Moldova

Premierul Viorica Dancila a anuntat, marti, in cadrul conferintei de presa comuna cu prim-ministrul moldovean, Maia Sandu, ca va avea loc o sedinta comuna a Guvernelor Romaniei si Republicii Moldova.

Congres PSD: Viorica Dancila - presedinte al PSD, Eugen Teodorovici - presedinte executiv si Mihai Fifor - secretar general

Premierul Viorica Dancila a fost aleasa, sambata, presedinte al PSD, Eugen Teodorovici - presedinte executiv si Mihai Fifor - secretar general, potrivit Agerpres.

Viorica Dancila: Mugur Isarescu, propunerea PSD pentru functia de guvernator al BNR

Presedintele social-democratilor, Viorica Dancila, a anuntat, luni, ca PSD il sustine pe Mugur Isarescu pentru functia de guvernator al Bancii Nationale a Romaniei.

Digi24: Crucea de piatra de la Valea Uzului, considerata legionara de UDMR. Viorica Dancila, amenintata cu plangere la Ellie Wiesel

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat pentru Digi24. ro ca i-a cerut, marti, premierului Viorica Dancila, in cadrul intrevederii pe care au avut-o la Guvern, retragerea de catre ministrul Culturii a avizului dat pentru valoarea artistica a crucii de piatra instalata in cimitirul Valea Uzului. Crucea este acuzata a fi legionara.

Liviu Plesoianu, riposta prompta pentru Viorica Dancila: Se pare ca nu orice om ii e frica sa se faca de ras...

Batalia pentru sefia PSD intre Viorica Dancila si Liviu Plesoianu s-a incheiat sambata cu victoria primeia, dar conflictul continua. Dupa ce Dancila a spus despre Plesoianu ca a avut un discurs.

Viorica Dancila, negocieri cu liderul UDMR, la Guvern

Luni dimineata au avut loc ngocieri intre premierul Viorica Dancila si liderul UDMR, Kelemen Hunor. Premierul a discutat cu liderul UDMR sustinerea Guvernului in Parlament. Potrivit unor surse, PSD ar fi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )