Libnet.ro
UNICEF

12:15

Surse. Dancila a fost antrenata in partid pentru dezbatarea cu Iohannis. Ce sanse sunt sa se prezinte diseara la BCU

Adevărul Adevărul,
Surse. Dancila a fost antrenata in partid pentru dezbatarea cu Iohannis. Ce sanse sunt sa se prezinte diseara la BCU

Liderii PSD au jucat rolul presedintelui Klaus Iohannis intr-o sceneta interna cu scopul de a o pregati pe Viorica Dancila pentru confruntarea cu seful statului, sustin surse din partid pentru Adevarul. Echipa de campanie a PSD va hotara azi daca se va prezenta la dezbatarea organizata de Iohannis la Biblioteca Centrala Universitara. Parerile sunt impartite: Mihai Fifor se opune, in timp ce Lia Olgua Vasilescu insista pentru o lupta directa. continuă pe Adevărul

Surse: Dancila a fost antrenata in partid pentru dezbatarea cu Iohannis

Liderii PSD au jucat rolul presedintelui Klaus Iohannis intr-o sceneta interna cu scopul de a o pregati pe Viorica Dancila pentru confruntarea cu seful statului, sustin surse din partid pentru.

Adevarul: Dancila a fost antrenata in partid pentru dezbatarea cu Iohannis

Liderii PSD au jucat rolul presedintelui Klaus Iohannis intr-o sceneta interna cu scopul de a o pregati pe Viorica Dancila pentru confruntarea cu seful statului, sustin surse din partid pentru.

Dancila, acuzatii grave la adresa lui Iohannis: Este inacceptabil!

Daca multi aveau senzatia ca rezboiul Dancila-Iohannis se termina, acesta parca abia a inceput. Fostul premier al Romaniei vine cu noi acuzatii grave care-l au in prim-plan pe actualul sef al statului. Viorica Dancila, acuzatii grave la adresa lui Iohannis Desigur, Dancila s-a sesizat si a continuat subiectul invitatiei la dezbatarea de maine organizata de .

Cum incearca Dancila sa-i ia fata lui Iohannis. Lupta pentru mandatul de la Cotroceni devine tot mai acerba

Candidatul PSD pentru alegerile prezidentiale din 2019 a facut un anunt de ultima ora, prin care ii va lua fata lui Klaus Iohannis. Si pentru Viorica Dancila lupta pentru Cotroceni pare sa fi devenit una tot mai acerba. De aceea, a decis sa isi anunte alegatorii, dar si pe membrii presei de la noi din .

Ce se va intampla, daca Dancila se prezinta la dezbaterea lui Iohannis. Reactie neasteptata

Viorica Dancila este avertizata. Ce se va intampla cu aceasta, daca se decide sa se prezinte la dezbaterea lui Klaus Iohannis. Ce vor face oamenii presedintelui? Ce va pati Dancila, daca se va prezenta a dezbaterea lui Iohannis? Klaus Iohannis a oferit raspunsul mult asteptat la intrebarea pe care si-o pune toata lumea. Presedintele Klaus .

Mesaj de ultima ora pentru Klaus Iohannis, de la Dancila: Buturuga mica rastoarna carul mare!

Viorica Dancila i-a transmis un mesaj lui Klaus Iohannis duminica, in timpul mitingului electoral de la Buzau. Fostul premier vine cu o ironie fina si spune ca decat inalt ca bradul si lenes, mai bine.

Viorica Dancila, replica pentru Klaus Iohannis: Cum se potriveste retorica anti-PSD cu semnarea unui protocol de sustinere a Guvernului Nastase?

Viorica Dancila, presedintele PSD, combate retorica anti-PSD a lui Klaus Iohannis. Despre ipocrizie sau oportunism politic): Cum se potriveste retorica anti-PSD cu semnarea unui protocol de sustinere a Guv.

Vasile Dincu, IRES, la Digi 24: Dan Barna a fost peste partid la alegerile prezidentiale Am vazut cum s-a prabusit dupa ancheta Rise

Dan Barna s-a situat peste partid la alegerile prezidentiale de saptamana trecuta - este concluzia surprinzatoare a sociologului Vasile Dincu, care a realizat exit poll-ul IRES in seara alegerilor. Invitat la emisiunea in fata ta, de la Digi24, Dincu spune ca, potrivit masuratorilor IRES, intentia de vot a partidului in ziua dinaintea alegerilor era de 10%, iar cea a lui Dan Barna ajungea la 15 procente. Dincu mai spune ca Barna s-a prabusit dupa ancheta Rise Project cand care era la 17-18% si cu posibilitati sa creasca.

Fostul ministru al Muncii, noua intrebari pentru Klaus Iohannis: De ce ati indus frica in randul pensionarilor?

Fostul ministru al Muncii, Marius Budai, a formulat noua intrebari pentru candidatul PNL, Klaus Iohannis, in contextul dezbaterii electorale organizate de seful statului la BCU cu politologi, formatori de opinie s.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )