Libnet.ro
UNICEF

08:45

Surse: PNL a depus cererea pentru revocarea Avocatului Poporului

Adevărul Adevărul,
Surse: PNL a depus cererea pentru revocarea Avocatului Poporului

Liderii de grup ai PNL au depus cererea de revocare a Avocatului Poporului. Lui Renate Weber i se reproseaza ca a incalcat Constitutia si pentru declansarea mecanismului national privind prevenirea torturii, potrivit unor surse politice. continuă pe Adevărul

PNL cere revocarea Avocatului Poporului. Roman: Solicitarea a fost depusa astazi si are, in principiu, doua capete de acuzare

Liberalii au depus, luni, la Parlament cererea de revocare din functia de Avocat al Poporului a Renatei Weber. Cererea de revocare a fost depusa astazi la Biroul permanent si in principiu are doua capete de acuzare, a declarat luni liderul deputatilor liberali, Florin Roman.

Cererea de suspendare a Avocatului Poporului a fost depusa. Care sunt capetele de acuzare

Liderul deputatilor liberali, Florin Roman, a anuntat, luni, ca PNL a depus cererea de revocare a Avocatului Poporului, Renate Weber. Reprezentantii PNL sustin ca Avocatul Poporului este in conflict de interese in ceea ce priveste subiectul pensiilor speciale.

PNL pregateste revocarea din functie a Avocatului Poporului: S-a transformat in aparatorul pensiilor nesimtite

Liderul deputatilor PNL Florin Roman afirma ca luni vor incepe procedurile de revocare din functie a Avocatului Poporului, Renate Weber, care s-a transformat in aparatorul pensiilor nesimtite si a initiat un demers impotriva poporului roman.

Revocarea Avocatului Poporului inteteste tensiunile dintre PSD si PNL. Cum a reactionat Florin Roman, dupa ce Lucian Romascanu a declarat ca nu exista motive intemeiate pentru demiterea Renatei Weber

Florin Roman, liderul deputatilor PNL, sustine ca PSD se transforma in avocatul pensiilor nesimtite, facand scut in jurul Avocatului Poporului. Declaratia sa vine in contextul in care.

PNL a depus cererea de revocare a Renatei Weber din functia de Avocat al Poporului. Florin Roman: Si de la PSD nu toata lumea e lamurita ca trebuie sa faca scut in jurul Renatei Weber (VIDEO)

PNL a depus, luni, la Parlament,cererea de revocare a Renatei Weber din functia de Avocat al Poporului. in documentul depus de liderii liberali din Senat si Camera Deputatilor, Daniel Fenechiu si.

PNL demareaza, luni, procedurile pentru revocarea lui Renate Weber din functia de Avocat al Poporului. Florin Roman: S-a transformat in aparatorul pensiilor nesimtite

Florin Roman, liderul deputatilor PNL, a anuntat ca, luni, vor fi demarate procedurile pentru revocarea lui Renate Weber din functia de Avocat al Poporului, care s-a transformat in aparatorul pensiilor.

PNL incepe luni procedurile de revocare din functie a Avocatului Poporului, aparatorul pensiilor nesimtite - Florin Roman

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, anunta ca luni parlamentarii partidului vor incepe procedurile de revocare din functie a Avocatului Poporului, Renate Weber, care s-a transformat in aparatorul pensiilor nesimtite.

Reactia Avocatului Poporului la solicitarea PNL de revocare din functie a

Avocatul Poporului AP) nu comenteaza solicitarea de revocare din functie, asteptand derularea proce.

Ludovic Orban: Daca PSD voteaza demiterea Avocatului Poporului inseamna ca sustine impozitarea pensiilor speciale. Altfel nu

Premierul Ludovic Orban a declarat, dupa sedinta conducerii centrale PNL, dupa ce liberalii au demarat procedurile parlamentare pentru demiterea Renatei Weber din functia de Avocat al Poporului, ca daca social-democratii nu sustin demersul, atunci inseamna ca PSD nu sustine nici supraimpozitarea pensiilor speciale.

PNL incepe procedurile de demitere a avocatului poporului

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, anunta ca luni vor fi demarate procedurile de revocare din fu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )