Libnet.ro
UNICEF

05:00

Tariceanu a convocat o sedinta cu liderii fideli din ALDE. Tot mai multe critici in partid

Adevărul Adevărul,
Tariceanu a convocat o sedinta cu liderii fideli din ALDE. Tot mai multe critici in partid

Calin Popescu Tariceanu a convocat luni o sedinta informala a ALDE alaturi de liderii care inca i-au ramas fideli pentru a trece in revista filialele care inca au ramas de partea acestuia. intalnirea vine in contextul in care Teodor Melescanu si mai multi parlamentari ALDE si-au tradat partidul pentru PSD. Totodata, mai multe organizatii ALDE din tara l-au criticat zilele trecute pe Tariceanu si au cerut organizarea unui Congres. continuă pe Adevărul

Calin Popescu Tariceanu il ameninta pe Teodor Melescanu cu excluderea din ALDE: Fiecare care accepta o astfel de postura isi asuma niste consecinte

Teodor Melescanu nu are sprijinul ALDE pentru sefia Senatului si, daca va candida din partea PSD, urmeaza sa fie convocat Biroul Politic, a declarat marti liderul formatiunii, Calin Popescu Tariceanu. El a.

Calin Popescu Tariceanu a decis! Teodor Melescanu nu mai face parte din ALDE

Calin Popescu Tariceanu a confirmat ceea ce a spus si purtatorul de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian, si anume faptul ca s-a decis ca Teodor Melescanu sa nu mai faca parte din ALDE. La sedinta comitetul.

Calin Popescu Tariceanu a decis! Teodor Melescanu a fost dat afara din ALDE

Calin Popescu Tariceanu a confirmat ceea ce a spus si purtatorul de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian, si anume faptul ca s-a decis ca Teodor Melescanu sa nu mai faca parte din ALDE. La sedinta comitetul.

Tariceanu, prima reactie dupa excluderea membrilor ALDE: S-au vandut pentru o functie! Au tradat partidul

Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca excluderea membrilor ALDE a fost legala, dar si ca decizia a venit ca urmare a unei nevoi de a lua o hotarare. Decizia de excludere a fost luata conform statutulu.

Teodor Melescanu contesta in instanta indepartarea sa din ALDE: Excluderea mea este perfect ilegala Tariceanu are apucaturi de dictator din Banana Land (VIDEO)

Teodor Melescanu, ales presedinte al Senatului cu sprijinul PSD, a anuntat ca va contesta in instanta decizia de excludere a sa din ALDE. Din pacate, s-a adoptat o decizie de excludere a mea din ALDE .

Ion Cupa, dupa excluderea din ALDE: Un gest de lasitate politica fara precedent

Deputatul Ion Cupa afirma ca excluderea sa si altor colegi din ALDE reprezinta un gest de lasitate politica fara precedent, decizia urmand sa fie atacata in instanta. Sedinta Biroul.

Varujan Vosganian: Teodor Melescanu nu mai face parte din ALDE. Prin ceea ce a facut, si-a pierdut legitimitatea

Purtatorul de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian, a explicat ca Teodor Melescanu nu mai face parte din ALDE. Daca vrei ca respectivul sa reprezinte ALDE, asta nu se poate, pentru ca potrivit statutului.

Bogdan Chirieac, dupa ce Gavrilescu, Melescanu, Baisanu si Cupa au fost exclusi din ALDE: Se desfiinteaza grupul de la Camera

Bogdan Chirieac a avut o prima reactie dupa ce Gratiela Gavrilescu, Teodor Melescanu, Alexandru Baisanu si Ion Cupa au fost exclusi din ALDE. Este o noua decizie insuficient analizata, daca ma.

Melescanu: Din pacate, s-a adoptat o decizie de excludere a mea din ALDE care este perfect ilegala

Senatorul Teodor Melescanu a declarat joi ca nu recunoaste excluderea sa din ALDE si ca va merge in .

Teodor Melescanu, despre excluderea din ALDE: O sa-mi caut dreptatea in justitie

Teodor Melescanu a vorbit, intr-o conferinta de presa, despre situatia actuala din ALDE dupa ce acesta a fost ales presedinte al Senatului, iar conducerea partidului a anuntat ca a fost exclus din.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )