Libnet.ro
UNICEF

12:31

Testamentul politic al lui Corneliu Coposu a fost gasit dupa 23 de ani

Antena3 Antena3,
Testamentul politic al lui Corneliu Coposu a fost gasit dupa 23 de ani

Fundatia Corneliu Coposu impreuna cu Asociatia 21 Decembrie 1989 anunta ca au gasit, dupa doua decenii, testamentul politic al celui care a fost numit de liderii politici straini si de presa. continuă pe Antena3

Testamentul politic al lui Corneliu Coposu a fost gasit dupa 23 de ani

Fundatia Corneliu Coposu impreuna cu Asociatia 21 Decembrie 1989 anunta ca au gasit, dupa doua decenii, testamentul politic al celui care a fost numit de liderii politici straini si de presa internationala drept cel mai moral si mai important politician roman dupa Revolutie, potrivit unui comunicat citat de News. ro. Continutul olograf al testamentului politic va fi prezentat duminica, la ora 15. 00, la Sala Studio a Teatrului National I. Caragiale.

Testamentul politic al lui Corneliu Coposu a fost gasit dupa 23 de ani

Fundatia Corneliu Coposu impreuna cu Asociatia 21 Decembrie 1989 anunta ca au gasit, dupa doua decenii, testamentul politic al celui care a fost numit de liderii politici straini si de presa internationala drept cel mai moral si mai important politician roman dupa Revolutie, potrivit unui comunicat transmis News. ro.

TESTAMENTUL lui Corneliu Coposu a fost gasit dupa 23 de ani! MESAJ CUTREMURATOR catre CLASA POLITICA

Testamentul politic al lui Corneliu Coposu, fost lider al PNTCD intre 1990 si 1995, a fost gasit dupa 23 de ani, au anuntat Fundatia Corneliu Coposu si Asociatia 21 Decembrie 1989. Ani la rand dupa moa.

Testamentul lui Corneliu Coposu a fost gasit

Fundatia Corneliu Coposu impreuna cu Asociatia 21 Decembrie 1989 anunta ca au gasit, dupa doua decenii, testamentul politic al celui care a fost numit de liderii politici straini si de presa internationala drept cel mai moral si mai important politician roman dupa Revolutie, informeaza News. ro.

Descoperire socanta in Bistrita Nasaud. A fost gasit spanzurat la doar 19 ani

Un tanar in varsta de 19 ani a fost gasit fara suflare de tatal sau, chiar in magazia casei. Tragedia s-a petrecut in satul Livezile din judetul Bistrita Nasaud. Cel care l-a gasit pe barbat.

Un preot din Arad a fost gasit impuscat in cap. Sotia l-a descoperit

Un preot din Arad a fost gasit mort, impuscat in fata. Sotia a fost cea care a facut descoperirea ingrozitoare. Slujitorul bisericii, in varsta de 54 de ani, a mers la pescaria pe care o avea in apropiere de localitat.

Un preot din judetul Arad a fost gasit mort, impuscat in cap, pe terenul unei pescarii detinute de familia sa

Preotul ortodox din localitatea aradeana Hasmas a fost gasit mort, impuscat in cap, miercuri, pe terenul unei pescarii care apartine familiei sale, procurorii avand in acest moment doua ipoteze, sinucidere sau accident.

Un tanar de 19 ani s-a spanzurat in camara casei sale. El a fost gasit cu o cutie de lac in mana

Un tanar de 19 ani din comuna Livezile a fost gasit spanzurat, luni dimineata, in camara casei sale. Tatal tanarului a fost cel care a facut descoperirea. Acesta spune ca isi cauta baiatul inca de vineri, insa nu i-a trecut prin cap sa intre si in camara.

Un barbat a fost gasit mort in sant, pe un drum din Lazuri

Politia a luat in calcul ipoteza unui accident, dar pe trupul barbatului si pe bicicleta nu au fpst gasit nici un semn de accident.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )