Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE Dragnea si Tariceanu au decis ca dezbaterile pe legea offshore sa fie reluate

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Dragnea si Tariceanu au decis ca dezbaterile pe legea offshore sa fie reluate

Liderii Coalitiei s-au intalnit din nou vineri pentru a discuta despre legea offshore, dar si despre ordonanta pe legile justitiei. Liviu Dragnea vrea sa ajunga la un acord cu Calin Popescu Tariceanu dupa defectiunea din Camera Deputatilor, cand legea offshore a fost retrimisa la comisii in urma nemultumirilor ALDE, dar si ale UDMR. Potrivit surselor Hotnews. ro liderii Coalitiei au decis ca dezbaterea legii off shore sa fie reluata in comisia de specialitate. continuă pe Hotnews

Ruptura in coalitie, din cauza gazelor din Marea Neagra. ALDE a parasit dezbaterile pe legea offshore, acuzand o improvizatie

Deputatii ALDE au parasit dezbaterile din comisiile de specialitate pe legea offshore, liderul grupului din Camera Deputatilor, Varujan Vosganian, argumentand ca aceasta este o improvizatie, deoarece nu exista o evaluare a impactului bugetar, o evaluare clara a resurselor si nici un punct de vedere al Guvernului, transmite Agerpres.

Dezbaterile la Legea offshore, amanate din nou. Proiectul se intoarce la comisii

Ping-pong cu Legea offshore. Camera Deputatilor a decis, miercuri, sa retrimita la comisii proiectul legii, pentru o saptamana, dupa ce UDMR s-a razgandit si a refuzat sa o discute si sa o voteze in.

Dezbaterile la Legea offshore, amanate din nou. Proiectul se intoarce la comisii

Ping-pong cu Legea offshore. Camera Deputatilor a decis, miercuri, sa retrimita la comisii proiectul legii, pentru o saptamana, dupa ce UDMR s-a razgandit si a refuzat sa o discute si sa o voteze in.

Surse: Dragnea vrea sa-l convinga pe Tariceanu ca ALDE sa voteze legea offshore. O noua ntlnire ntre liderii Coalitiei, programata pentru vineri

Cu legea offshore dorita de Liviu Dragnea retrimisa in comisii cu votul ALDE, seful PSD se va intalni vineri cu Calin Popescu Tariceanu pentru a negocia pe amendamentele la actul normativ, au declarat pentru HotNews surse parlamentare.

PSD a fost de acord sa se reintoarca la Comisie Legea offshore

PSD a fost de acord ca Legea offshore sa fie retrimisa comisiilor pentru ca nu se putea intruni o majoritate pentru a fi votata, a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea, dupa ce Legea offshore a fost retrimisa, astazi, comisiilor, in conditiile in care ALDE a acuzat ca social-democratii au adus mai multe modificari fara sa ii consulte.

Dragnea face un pas n spate. Coalitia a decis reluarea dezbaterilor pe legea offshore

Liderii Coalitiei s-au intalnit din nou vineri pentru a discuta despre legea offshore, dar si despre ordonanta pe legile justitiei. Liviu Dragnea vrea sa ajunga la un acord cu Calin Popescu Tariceanu dupa defectiunea din Camera Deputatilor, cand legea offshore a fost retrimisa la comisii in urma nemultumirilor ALDE, dar si ale UDMR. Potrivit surselor Hotnews. ro liderii Coalitiei au decis ca dezbaterea legii off shore sa fie reluata in comisia de specialitate, dar intr-un mod diferit fata de a avut loc pana acum. Discutiile nu se vor purta doar intr-un cerc restrans si nu vor mai avea loc negocieri subterane ca pana acum, ci vor fi dezbateri la care vor participa toate grupurile parlamentare, fie de la putere, fie de la opozitie, iar companiile vor putea veni cu propriile analize financiare, care vor fi comparate cu cele ale institutiilor statului.

Tensiunile dintre Tariceanu si Dragnea escaladeaza din cauza Legii Offshore: Nu pot sa nu remarc...Noi vrem ca Romania sa NU fie dependenta de gazele de import (VIDEO)

Legea offshore creaza tensiuni in coalitia de guvernare. Calin Popescu Tariceanu a lansat, miercuri, un atac la adresa lui Liviu Dragnea si a Guvernului Dancila. Tariceanu s-a aratat extrem de deranjat de.

Basescu, despre disputa PSD-ALDE pe legea offshore:Tariceanu vrea taxe cat mai mici pentru OMW si EXXON, in timp ce Dragnea favorizeaza Gazprom

Fostul presedinte Traian Basescu dezvaluie ce interese au liderii coalitiei de guvernare, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, pe legea offshore.

O noua serie de ntlniri, vineri, n Coalitie. Liderii PSD si ALDE discuta despre legea offshore si OUG pe legile justitiei

Liderii Coalitiei se intalnesc din nou vineri pentru a discuta despre legea offshore, dar si despre ordonanta pe legile justitiei. Liviu Dragnea vrea sa ajunga la un acord cu Calin Popescu Tariceanu dupa defectiunea din Camera Deputatilor, cand legea offshore a fost retrimisa la comisii in urma nemultumirilor ALDE, dar si ale UDMR.

Scandal urias in coalitia pe legea offshore. ALDE a parasit comisia unde se discutau modificarile facute in ultimul moment de Dragnea. Opozitia contesta la CCR (VIDEO)

UPDATE:Legea offshore, cu noile amendamente al PSD, a primit raport favorabil in comisiile reunite ale Camerei Deputatilor si va merge miercuri pentru votul final in plen. Legea offshore a.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )