Libnet.ro
UNICEF

23:45

Viorica Dancila se pregateste de confruntarea cu liderii PSD. Surse din partid spun ca zece ministri vor fi remaniati

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila se pregateste de confruntarea cu liderii PSD. Surse din partid spun ca zece ministri vor fi remaniati

Viorica Dancila se pregateste pentru prima confruntare cu liderii de organizatii din toata tara, dupa ce sambata a pus piciorul in prag si a transmis un avertisment foarte dur. Cine nu se implica. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, anunt despre candidatul PSD la prezidentiale. Ce conditii cumulative trebuie sa indeplineasca

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat, sambata, ca persoana care se va pozitiona bine in sondajele de opinie, dar va avea si sustinerea partidului, va candida la alegerile.

Viorica Dancila a descoperit ca un angajat din Guvern are salariul mai mare decat al ei. Despre ce suma este vorba

Un angajat din Guvern, are un salariu mai mare decat Viorica Dancila. Ce salarii sunt in cadrul Secretariatului General al Guvernului? Angajat la Guvern, salariu mai mare decat Viorica Dancila Premierul Viorica Dancila a confirmat indirect, in cursul zilei de joi, ca un angajat din Guvern are un salariu prea mare. Guvernul se pregatea miercuri .

Basescu, despre liderii PSD: Dancila e din categoria coc, e mamaita Teodorovici porneste de la o fata de dandy, care nu il avantajeaza

Fostul presedinte Traian Basescu crede ca PSD nu va intra in turul doi al alegerilor prezidentiale avand candidat pe Eugen Teodorovici sau pe Viorica Dancila deoarece pleaca de la procente foarte mici. El spune ca nu ar vota-o pe Dancila la prezidentiale pentru ca este de la PSD si ca e in contradictie cu profilul castigator din Europa de Est: e din categoria coc, e mamaita.

Primele rezultate din sondajele PSD. De ce s-a razgandit Viorica Dancila si este dispusa sa candideze la prezidentiale

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a anuntat joi ca este dispusa sa candideze la alegerile prezidentiale daca partidul ii cere asta. Declaratia facuta la DCNews este surprinzatoare in contextul in care ea a exclus pana acum o candidatura, iar PSD a testat in sondaje pentru prezidentiale cinci lideri social-democrati, nu si pe premier. Surse social-democrate au declarat pentru HotNews. ro ca cei cinci pesedisti sunt cotati in sondaje cu un scor mai degraba in marja de eroare, avand sub 5% in intentia de vot.

PSD, pregatiri pentru prezidentiale. Viorica Dancila nu exclude sa candideze, daca partidul i-o va cere

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat, sambata la Calarasi, ca persoana care se va pozitiona bine in sondajele de opinie, dar va avea si sustinerea partidului, va candida la alegerile prezidentiale.

Traian Basescu, despre Viorica Dancila si Eugen Teodorovici: E categoria cu coc, mamaita. Fata de dandy nu il avantajeaza

Traian Basescu, ironii fara numar la adresa Vioricai Dancila si ministrului de Finante. Totul a pornit de la neincerderea fostului presedinte in PSD pentru turul doi al alegerilor prezidentiale. Traian Basescu nu da nicio sansa PSD-ului in turul doi la prezidentiale Fostul presedinte al Romaniei este de parere ca Partidul Social Democrat nu va avea .

Rasturnare de situatie in PSD. Viorica Dancila: Daca partidul imi cere, candidez la prezidentiale. Nu vreau sa se creada ca sunt un om las

Premierul Viorica Dancila a declarat joi, intr-un interviu la DC News, ca daca ii va cere partidul sa candideze la alegerile prezidentiale si e singura solutie, atunci va accepta. Presedintele PSD a precizat totusi ca nu a luat in calcul acest lucru pana acum, insa nici nu exclude aceasta posibilitate.

Viorica Dancila, ironizata pe Facebook, dupa ce a felicitat-o pe Simona Halep. Facea parte din planul de guvernare?

Viorica Dancila a fost ironizata pe Facebook dupa ce a felicitat-o pe Simona Halep pentru calificarea in finala de la Wimbledon. Mai multi internauti au intrebat-o pe Dancila daca performanta Simonei a facut parte din programul de guvernare al PSD si daca are vreun sfat pentru ea inaintea marii finale de la Londra. Viorica Dancila .

VIORICA DANCILA: Am facut evaluarea pe opt ministere

Premierul Viorica Dancila a declarat, ieri, la Calarasi, ca s-a facut evaluarea a opt ministri, iar luni, la Comitetul Executiv National al PSD, se va decide remanierea guvernamentala.

VIORICA DANCILA: Candidatul care se va pozitiona bine in sondaje merge la prezidentiale

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat, astazi, ca persoana care se va pozitiona bine in sondajele de opinie, dar va avea si sustinerea partidului, va candida la alegerile prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )