Libnet.ro
UNICEF

14:15

Adrian Nastase, avertisment dur pentru Dragnea

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase, avertisment dur pentru Dragnea

Adrian Nastase transmite un mesaj dur liderilor PSD si spune ca spera evenimentul sa nu fie, de fapt, mascarea unei reglari de conturi. Congresul EXTRAORDINAR al PSD va fi, in functie de obiective si de. continuă pe Antena3

Nastase, APEL DUR catre PSD-ALDE: Behaitul NU AJUTA la nimic (FOTO)

Adrian Nastase, fostul premier, a facut un apel catre PSD-ALDE prin care ii indeamna sa modifice Codul de procedura penala. De asemenea, a precizat ca behaitul permanent trebuie sa treaca in.

Comisia Europeana transmite un avertisment dur Romaniei

Comisia Europeana transmite un avertisment dur Romaniei. Din cauza haosului fiscal, cresterea economica risca sa aiba de suferit si sa fie urmata de o aterizare violenta, spun oficialii.

Adrian Nastase, scenarii inainte de Congresul PSD: Eu sper sa nu fie...

Adrian Nastase comenteaza situatia din PSD care se pregateste de congresul de pe 10 martie. Fostul premier estimeaza ca evenimentul de sambata ar putea avea doua urmari: revigorarea partidului sau un.

Adrian Nastase, mesaj emotionant de 8 Martie

Adrian Nastase a transmis un mesaj special, prin intermediul blogului sau, celor mai importante femei din viata sa. Nu cred ca ar trebui sa existe doar o zi anume in care noi, barbatii, sa ne manifestam.

Adrian Nastase: Exista plagiat si in cazul hotararilor judecatoresti?

Fostul premier Adrian Nastase spune ca parlamentarii sunt cei care pot opri abuzurile din Justitie si remarca faptul ca in dosarul lui Constantin Nita, instanta a motivat hotararea de condamnare folosind.

Avertisment important ce vizeaza toti romanii, de la un celebru medic: Boala aceasta omoara.Du-te si te vaccineaza

Un celebru medic din tara noastra lanseaza un avertisment dur pentru toti romanii. Situatia in Romania este grava, inca se moare de gripa si singura modalitate de a evita sa facem gripa este in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )