Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atac virulent al presedintelui Klaus Iohannis la adresa liderilor politici

Antena3 Antena3,
Atac virulent al presedintelui Klaus Iohannis la adresa liderilor politici

Atac virulent al presedintelui Klaus Iohannis la adresa liderilor politici. Klaus Iohannis a declarat in sedinta CSM ca politicienii cu probleme penale nu au ce cauta in fruntea statului pentru ca. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, pe baterii: Cum suna discursul presedintelui dat pe repede inainte (VIDEO)

In cadrul emisiunii Buna, Romania, Radu Buzaianu si Razvan Zamfir au propus un experiment amuzant si anume ascultarea discursului presedintelui Klaus Iohannis pe fast.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, raspunde criticilor lui Klaus Iohannis

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a replicat presedintelui Klaus Iohannis in sedinta CSM ca nu el a fost cel care a predat proiectul legilor Justitiei catre Comisia speciala, ci comisia l-a invitat, dupa care a insusit proiectul ca initiativa.

Presedintele Klaus Iohannis participa la prima sedinta a CSM pentru anul 2018, unde se alege noua conducere a Consiliului: 2017 a fost un an foarte complicat politic pentru Romania

Sedinta CSM in care se va alege noua conducere a inceput vineri in prezenta presedintelui Klaus Iohannis. Vreau sa felicit CSM pentru activitatea din anul 2017, un an foarte complic.

Organizatiile medicilor de familie, scrisoare deschisa catre Klaus Iohannis

Organizatiile reprezentative ale medicilor de familie au transmis, astazi, o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis in care il informeaza ca medicii de familie sunt in conflict deschis cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) si cu Ministerul Sanatatii MS) pentru probleme profesionale si financiare si ca exista posibilitatea sa nu mai poata fi asigurata Asistenta Medicala Primara, potrivit News. ro.

Organizatiile medicilor de familie, scrisoare deschisa catre Klaus Iohannis

Organizatiile reprezentative ale medicilor de familie au transmis, joi, o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis in care il informeaza ca medicii de familie sunt in conflict deschis cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si cu Ministerul Sanatatii pentru probleme profesionale si financiare.

Klaus Iohannis a promulgat bugetul pe 2018: Decidentii politici si guvernamentali sa nu repete greselile sau tentatiile unor politici exuberante

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri legea bugetului de stat si legea bugetului asigurarilor sociale de stat, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei prezidentiale. Seful statului.

Klaus Iohannis, critici dure la adresa Palamentului

Presedintele Klaus Iohannis acuza Parlamentul de lipsa de transparenta in adoptarea legilor justitiei. Iohannis a criticat, vineri, procedura de adoptare a legilor Justitiei, context in care si-a.

Klaus Iohannis participa vineri la sedinta CSM: Tactica presedintelui in cazul Legilor Justitiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis participa vineri la sedinta Consiliului Superior al Magistraturii CSM), in care se va alege o noua conducere, anunta Administratia Prezidentiala. De asemenea, la sedinta.

Klaus Iohannis la CSM: Am speranta si increderea ca judecatorii CCR se vor apleca cu mult profesionalism asupra legilor justitiei

Presedintele Klaus Iohannis participa, vineri, la sedinta Consiliului Superior al Magistraturii, prima din acest an, in cadrul careia ar urma sa fie aleasa noua conducere a CSM. Iohannis a afirmat, in discursul tinut in debutul sedintei, ca Justitia in Romania este si trebuie sa ramana independenta. Eu, presedintele Romaniei, o sa fac orice imi sta in puterea constitutionala sa va ajut sa garantati independenta justitiei. Veti avea in mine un partener pe care va puteti baza. Seful statului a criticat dezbaterea insuficienta, lipsa de transparenta si procedura nemaivazuta prin care au fost adoptate in Parlament legile justitiei si si-a exprimat speranta ca judecatorii CCR se vor apleca cu mult profesionalism asupra legilor justitiei.

Zi importanta la CSM: Klaus Iohannis participa la sedinta in care se alege noul presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii(VIDEO)

UPDATE: Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la sediul CSM la ora 10,fara a face declaratii la intrarea in sediul institutiei. Presedintele Klaus Iohannis participa vineri la sedinta CSM.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )