Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cum au protestat tinerii liberali la Congresul PSD. Le-am cumparat chiar si bilete de avion

Adevărul Adevărul,
Cum au protestat tinerii liberali la Congresul PSD. Le-am cumparat chiar si bilete de avion

Mai multi membri ai TNL au mers, sambata, sa protesteze in fata Salii Palatului, acolo unde se desfasura Congresul PSD. Acestia au pregatit, simbolic, mai multe bilete pentru plecarea din tara a liderilor social-democrati. continuă pe Adevărul

REPORTAJ Congresul PSD: razboi si in partid, si in strada

Congresul PSD, cu toate ca a avut un rezultat dinainte cunoscut, a fost marcat, in interior, de revolta echipei Ecaterina Andronescu-Nicolae Banicioiu si, pe alocuri, a Gabrielei Frirea. in exterior, protestul Rezist de peste strada i-a facut pe unii membri PSD sa-si incordeze pumnii dar, pana la urma, s-au descarcat cu cateva injuraturi. Pe scurt, Congresul PSD a adus, din nou, fata in fata doua state paralele separate de un cordon de jandarmi.

Termenul de depunere a candidaturilor pentru Congresul PSD expira astazi la ora 16:00

ACTUALIZARE 14:35 Codrin Stefanescu: imi depun candidatura pentru secretar general, in conditiile in care nu stiu daca pot intra in sala de Congres Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, astazi, inainte de a intra in sediul central al partidului, ca a venit pentru a-si depune candidatura pentru functia de secretar general al partidului, dar afirma ca nu stie daca va fi lasat sa intre in sala la Congresul de sambata, informeaza News. ro. ------ *ACTUALIZARE 14:10 Ecaterina Andonescu si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD. ------ Termenul de depunere a candidaturilor pentru Congresul PSD expira astazi, la ora 16:00. Majoritatea organizatiilor judetene ale PSD si-au desemnat candidatii pentru functiile de conducere din partid, care vor fi votati la Congresul Extraordinar din 10 martie, scrie News. ro.

Haos total la votul de la congresul PSD

Situatia la Congresul PSD de la Sala Palatului este una incerta in momentul de fata. Evenimentul car.

Incident la Congresul PSD. Un delegat a lesinat in timpul evenimentului

Unui participant la Congresul extraordianr al PSD i s-a facut rau si a lesinat. Personalul mediac a intervenit de urgenta. Din primele informatii, delegatul venit la Congresul PSD a avut o cadere de calciu,.

Incidente de la primele ore ale diminetii, la congresul PSD

Sunt incidente de la prima ora la Congresul PSD. Dupa ce jandarmii au ridicat trei protestatari din .

Indicente de la primele ore ale diminetii, la congresul PSD

Sunt incidente de la prima ora la Congresul PSD. Dupa ce jandarmii au ridicat trei protestatari din .

Termenul de depunere a candidaturilor pentru Congresul PSD expira astazi la ora 16:00

Termenul de depunere a candidaturilor pentru Congresul PSD expira astazi, la ora 16:00. Majoritatea organizatiilor judetene ale PSD si-au desemnat candidatii pentru functiile de conducere din partid, care vor fi votati la Congresul Extraordinar din 10 martie, scrie News. ro.

Termenul de depunere a candidaturilor pentru Congresul PSD expira astazi, la ora 16:00. Cine sunt cei care vor o functie de conducere in partid

Termenul de depunere a candidaturilor pentru Congresul PSD expira joi, la ora 16:00. Majoritatea organizatiilor judetene ale PSD si-au desemnat candidatii pentru functiile de conducere din partid, care vor fi votati la Congresul Extraordinar din 10 martie.

Tariceanu, atac furibund la Klaus Iohannis, in discursul de la Congresul PSD

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a sustinut, sambata, la Congresul PSD, ca presedintele Klaus Iohannis nu va castiga al doilea mandat si ca isi va semna sentinta atunci cand va iesi intr-o.

Ecaterina Andronescu si Nicolae Banicioiu au plecat de la Congresul PSD: E un simulacru, se voteaza de la 13.30

Ecaterina Andronescu si Nicolae Banicioiu au plecat de la Congresul PSD, nemultumiti pentru ca nu li s-a permis sa-si tina discursurile de sustinere a candidaturilor. Banicioiu sustine ca votul de la.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )