Libnet.ro
UNICEF

13:46

Dezbatere si vot final maine in Camera Deputatilor pe legile 304/2004 si 317/2004

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dezbatere si vot final maine in Camera Deputatilor pe legile 304/2004 si 317/2004

ACTUALIZARE 17:33 Ambasadorul Canadei: Canada, ca si multi parteneri internationali, este preocupata de reforma in Justitie Ambasadorul Canadei in Romania, Kevin Hamilton a declarat, la Iasi, ca tara sa, alaturi de alti parteneri internationali, este ingrijorata de modificarile la legile justitiei, sustinand ca intelege pe deplin nemultumirile oamenilor care ies in strada. ------ Comitetul liderilor a decis astazi sa introduca pe ordinea de zi a plenului camerei Deputatilor de maine celelalte doua legi ale Justitiei - 304/2004 privind organizarea judiciara si 317/2004 privind functionarea CSM - pentru dezbatere si vot final. Anterior dezbaterii celor doua acte normative, va fi supus votului plenului modificarea propusa de Florin Iordache la regulamentul Camerei Deputatilor, astfel incat, in plen, dupa epuizarea timpului alocat dezbaterilor, amendamentele admise se supun votului la pachet, iar cele respinse doar in unele cazuri. continuă pe Ziarul Bursa

Dezbatere si vot final maine in Camera Deputatilor pe legile 304/2004 si 317/2004

Comitetul liderilor a decis astazi sa introduca pe ordinea de zi a plenului camerei Deputatilor de maine celelalte doua legi ale Justitiei - 304/2004 privind organizarea judiciara si 317/2004 privind functionarea CSM - pentru dezbatere si vot final. Anterior dezbaterii celor doua acte normative, va fi supus votului plenului modificarea propusa de Florin Iordache la regulamentul Camerei Deputatilor, astfel incat, in plen, dupa epuizarea timpului alocat dezbaterilor, amendamentele admise se supun votului la pachet, iar cele respinse doar in unele cazuri.

Legea privind statutul magistratilor si modificarea legii ANI, adoptate de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a adoptat astazi cu 179 de voturi pentru si 90 de voturi impotriva modificarile aduse legii 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor intr-o sedinta de vot final convocata ad-hoc, potrivit posturilor de televiziune.

Dezbaterea in Camera Deputatilor a OUG privind split TVA, amanata cu o zi, pentru corelarea unor texte

Camera Deputatilor a decis, luni, amanarea pentru o zi a dezbaterii proiectului de aprobare a OUG privind plata defalcata a TVA, scrie Agerpres. Liderul grupului PSD, Ioan Munteanu, a facut aceasta propunere, invocand faptul ca trebuie corelate unele texte cu legile in vigoare.

Dezbaterea in Camera Deputatilor a OUG privind split TVA, amanata cu o zi. Exista pericolul ca de la 1 ianuarie sa intre automat in vigoare plata TVA defalcat

Camera Deputatilor a decis, luni, amanarea pentru o zi a dezbaterii proiectului de aprobare a OUG privind plata defalcata a TVA, scrie Agerpres. Liderul grupului PSD, Ioan Munteanu, a facut aceasta propunere, invocand faptul ca trebuie corelate unele texte cu legile in vigoare. Daca dezbaterile se amana si OUG-ul guvernului intra in vigoare, inseamna ca de la 1 ianuarie toate companiile vor fi obligate sa plateasca TVA defalcat.

Vot final la proiectul de modificare a Legii privind statutul judecatorilor si procurorilor

Deputatii au dat luni vot final la proiectul privind modificarea Legii 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, dupa ce pe 6 decembrie au votat pe articole actul normativ, dupa aproape 13 ore de dezbateri. Au votat in favoarea.

Legile Justitiei adoptate in mare graba in Camera Deputatilor. Scandal si acuzatii de dictatura la votul din plen

Plenul Camerei Deputatilor s-a reunit in mare graba dupa sedinta solemna dedicata omagierii Regelui Mihai pentru ca PSD-ALDE-UDMR sa aprobe in mare urgenta modificarile la legile justitiei ce au.

Noi proteste la Palatul Parlamentului, dupa ce Camera Deputatilor a adoptat modifcarea Statutului magistratilor

Luni seara, in fata Palatului Parlamentului sunt in jur de 100 de persoane care protesteaza impotriva deciziei majoritatii PSD-ALDE, in ceea ce priveste modificarile la legile.

Noi proteste la Palatul Parlamentului, dupa ce Camera Deputatilor a adoptat modificarea Statutului magistratilor

Luni seara, in fata Palatului Parlamentului sunt in jur de 100 de persoane care protesteaza impotriva deciziei majoritatii PSD-ALDE, in ceea ce priveste modificarile la legile.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2553 seconds )