Libnet.ro
UNICEF

18:00

Guvernarea in cifre. Prosperitatea pentru toti se mai amana putin

Adevărul Adevărul,
Guvernarea in cifre. Prosperitatea pentru toti se mai amana putin

Cresterea pensiilor, un punct esential din programul PSD care a dus la obtinerea a numeroase voturi la alegerile trecute, nu se va face in 2018, dupa ultimele declaratii ale liderilor partidului. Este inca una dintre promisiunile majore trecute la capitolul discutate si uitate. Dar ce se intampla cu restul economiei? Care sunt rezultatele guvernarii in cifre?. continuă pe Adevărul

De ce nu merge Tariceanu la ceremonia de investire de la Cotroceni: Presedintele nu mai recunoaste principiul prezumtiei de nevinovatie valabil pentru toti cetatenii

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a explicat intr-un comunica de presa de ce nu participa la ceremonia de investire a ministrilor de la Palatul Cotroceni - in opinia sa, presedintele Klaus Iohannis nu mai recunoaste principiul prezumtiei de nevinovatie pentru toti cetatenii si nu mai este garantul Constitutiei.

Veste bomba pentru toti soferii de peste 31 de ani. Au anuntat

Potrivit unor statistici, portretul robot al soferului din Romania implicat in cele mai multe accidente rutiere este: sofer tanar la volanul unei masini foarte puternice. Soferii cu vacir.

Avertisment pentru toti soferii! Cand trebuie puse cauciucurile de iarna

Codul Rutier prevede ca, in caz de ninsoare, autovehiculele trebuie sa fie echipate cu cauciucuri de iarna, fara a se preciza o perioada anume din an pentru aceasta obligatie. Ordonanta de Guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )