Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis a lansat in dezbatere publica Romania Educata: Un proiect strategic care vrea sa ajute la conceperea unui sistem educational pentru Romania secolului XXI (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis a lansat in dezbatere publica Romania Educata: Un proiect strategic care vrea sa ajute la conceperea unui sistem educational pentru Romania secolului XXI (VIDEO)

In timp ce PSD isi continua lupta pentru salvarea liderilor de la puscarie si forteaza amnistia si gratierea pentru a il salva pe Liviu Dragnea, presedintelui Klaus Iohannis isi respecta promisiunea cu ca. continuă pe B1

Klaus Iohannis lanseaza in dezbatere publica programul Romania Educata: Ca presedinte asta mi-am propus pentru Romania - o societate bazata pe valori

Administratia Prezidentiala a anuntat ca miercuri va fi lansat in dezbatere publica rezultatele programului Romania Educata, initiat de presedintele Klaus Iohannis. Acest program reprezinta cea mai ampl.

in timp ce PSD bate toba cu amnistia, Klaus Iohannis lanseaza in dezbatere publica rezultatele proiectului Romania Educata, initiat inca de la preluarea mandatului (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis calca pe urmele predecesorului sau, Traian Basescu, si propune o noua strategie pentru modernizarea educatiei. Rezultatele proiectului Romania Educata, initiat de.

Proiectul Romania Educata, lansat astazi de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis lanseaza, miercuri, ora 17. 00, la Palatul Cotroceni, in dezbatere publica rezultatele proiectului Romania Educata, initiat de seful statului, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Proiectul Romania Educata va fi lansat miercuri in dezbatere publica

Proiectul Romania Educata, initiat de catre presedintele Iohannis, va fi lansat miercuri, de la ora 17. 00, in dezbatere publica.

Ce prevede proiectul strategic Romania Educata, lansat de presedintele Klaus Iohannis: Teze unice la gimnaziu, BAC teoretic si BAC aplicat, salarizare diferentiata a profesorilor

In timp ce PSD isi continua lupta pentru salvarea liderilor de la puscarie si forteaza amnistia si gratierea pentru a il salva pe Liviu Dragnea, presedintelui Klaus Iohannis isi respecta promisiunea cu ca.

Proiectul Romnia Educata, lansat astazi de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis lanseaza, miercuri, ora 17. 00, la Palatul Cotroceni, rezultatele proiectului Romania Educata initiat de seful statului, a anuntat Administratia Prezidentiala.

ROMANIA EDUCATA Prioritatile Educatiei in urmatorii 12 ani

Consilierul de stat Ligia Deca a declarat ca presedintele Klaus Iohannis se va consulta in urmatoarele trei luni cu partidele politice pe marginea proiectului Romania Educata, care urmeaza sa fie lansat maine.

Klaus Iohannis lanseaza proiectul Romania Educata

Klaus Iohannis sustine un discurs in legatura cu Romania Educata, in plin scandal.

VIDEO Mihai Sora, Victor Rebengiuc, Oana Pellea si Andreea Raducan promoveaza proiectul Romnia Educata a lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis lanseaza, miercuri, ora 17. 00, la Palatul Cotroceni, proiectul Romania Educata. inainte cu cateva ore Klaus Iohannis a distribuit pe contul lui de Facebook un video de promovare a proiectului, in care vorbesc despre educatie mai multe personalitati ale vietii publice, printre care filosoful Mihai Sora, actorul Victor Rebengiuc, actrita Oana Pellea si sportiva Andreea Raducan.

VIDEO Mihai Sora, Victor Rebengiuc, Oana Pellea si Andreea Raducan promoveaza proiectul Romnia Educata al lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis lanseaza, miercuri, ora 17. 00, la Palatul Cotroceni, proiectul Romania Educata. inainte cu cateva ore, Klaus Iohannis a distribuit pe contul lui de Facebook un video de promovare a proiectului, in care vorbesc despre educatie mai multe personalitati ale vietii publice, printre care filosoful Mihai Sora, actorul Victor Rebengiuc, actrita Oana Pellea si sportiva Andreea Raducan.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )