Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lia Olguta Vasilescu, despre dosarul lui Ionel Arsene: Un nou abuz al DNA impotriva unui lider PSD! Cate mai toleram?

Hotnews Hotnews,
 Lia Olguta Vasilescu, despre dosarul lui Ionel Arsene: Un nou abuz al DNA impotriva unui lider PSD! Cate mai toleram?

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, comenteaza dosarul deschis de DNA pe numele liderului PSD Neamt, Ionel Arsene, un apropiat al lui Liviu Dragnea, afirmand ca acesta este un nou abuz al DNA impotriva liderilor PSD. Ea se intreaba, intr-o postare pe Facebook, cate mai toleram?. continuă pe Hotnews

Olguta Vasilescu, despre dosarul lui Ionel Arsene: Un nou abuz al DNA impotriva unui lider PSD! Cate mai toleram?

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, spune ca decizia de punere in libertatea a presedintelui Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene, este una normala si sustine ca dosarul acestuia o mizerie, un nou abuz al DNA impotriva unui lider PSD.

Presedintele CJ Neamt, Ionel Arsene, plasat sub control judiciar pentru trafic de influenta

ACTUALIZARE 16:06 Olguta Vasilescu, despre dosarul lui Ionel Arsene: Un nou abuz al DNA impotriva unui lider PSD! Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, spune ca decizia de punere in libertatea a presedintelui Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene, este una normala si sustine ca dosarul acestuia este o mizerie, un nou abuz al DNA impotriva unui lider PSD, potrivit News. ro. -------- Presedintele Consiliului Judetean CJ) Neamt, Ionel Arsene, a fost plasat, astazi, sub control judiciar, pentru trafic de influenta, printr-o decizie a magistratilor Tribunalului Bacau, potrivit Agerpres.

Olguta Vasilescu, despre cazul Ionel Arsene: Un nou abuz al DNA impotriva unui lider PSD! Cate mai toleram?

Lia Olguta Vasilescu a vorbit despre cazul presedintelui CJ Neamt Ionel Arsene, despre care spune ca este inca un abuz al DNA impotriva unui lider PSD, sustinand ca dosarul este unul superficial.

Lia Olguta Vasilescu, reactie la controlul judiciar impus presedintelui PSD Neamt de catre DNA

Cazul presedintelui CJ Neamt Ionel Arsene a fost luat in vizor de Lia Olguta Vasilescu. Ministrul Mu.

Lia Olguta Vasilescu premier. Ce spune ministrul Muncii

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu, ministru al Muncii, a declarat marti ca nu isi doreste sa ocupe functia de premier, ea enumerand mai multe nume de social-democrati care ar putea prelua.

Olguta Vasilescu: Daca Iohannis refuza un premier PSD, il suspendam

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, dupa sedinta CEx PSD, ca daca presedintele Klaus Iohannis va refuza sa numeasca al treilea premier social-democrat, atunci se va trece la suspendarea acestuia, pe motiv ca nu respecta Constitutia.

Presedintele Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene, retinut de procurorii DNA

Presedintele Consiliului Judetean Neamt, fostul deputat Ionel Arsene, a fost retinut 24 de ore de procurorii DNA. Arsene este acuzat de trafic de influenta. Comunicatul DNA: Procurorii din cadrul.

Presedintele CJ Neamt, ridicat de DNA. Ionel Arsene este un apropiat al liderului PSD, Liviu Dragnea

Fostul deputat Ionel Arsene a fost ridicat de procurorii DNA sub acuzatia de trafic de influenta. Arsene este acum presedintele Consiliului Judetean Neamt. El este cunoscut si ca un apropiat al sefului PSD, Liviu Dragnea.

Mesajul lui Ionel Arsene, seful CJ Neamt, dupa ce a scapat de arestul preventiv cerut de DNA. Nu voi renunta la exercitarea mandatului. Avem treaba

Magistratii de la Tribunalul Bacau au respins cererea procurorilor DNA ca Ionel Arsene, presedintele Consiliului Judetean Neamt sa fie cercetat in stare de arest preventiv. Seful CJ fusese retinut pentru 24 de ore, si a fost plasat sub control judiciar.

Ionel Arsene ar fi intervenit in 2013 la ANI pentru ca presedintele CJ Neamt, Culita Tarata, sa fie declarat incompatibil (referat)

Ionel Arsene ar fi intervenit in 2013 pe langa o persoana din conducerea Agentiei Nationale de Integritate ANI) pentru ca presedintele de la acea vreme al Consiliului Judetean CJ) Neamt, Culita Tarata, sa fie declarat incompatibil, reiese din referatul prin care procurorii anticoruptie au cerut arestarea preventiva a actualului presedinte al CJ Neamt pentru trafic de influenta, potrivit Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )