Libnet.ro
UNICEF

21:15

Liviu Dragnea si ministrii Vioricai Dancila se muta la mare

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea si ministrii Vioricai Dancila se muta la mare

In plin scandal politic, Liviu Dragnea si ministrii Vioricai Dancila se muta la mare. Suspendarea presedintelui Klaus Iohannis va fi principalul subiect la dezbaterile liderilor partidului cu tinerii social+de. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea l-a dat afara pe coordonatorul online al PSD pentru fake news-ul cu huiduiala Simonei Halep pe Arena Nationala. Reactia lui George Harabagiu. UPDATE

George Harabagiu, coordonatorul online al PSD, a fost dat afara de Liviu Dragnea dupa ce pe conturile de Facebook ale mai multor organizatii PSD au aparut mesaje in care se sustinea ca Simona Halep a fost huiduita pe Arena Nationala si ovationata la mitingul social-democratilor. L-am concediat, a declarat Liviu Dragnea pentru Antena 3. Harabagiu: Voi respecta cu sfintenie decizia presedintelui Liviu Dragnea! ii voi ramane loial.

Liviu Dragnea l-a concendiat pe seful PSD online, George Harabagiu, autorul postarilor denigratoare despre Simona Halep

Liviu Dragnea a anuntat ca l-a concediat pe seful PSD online, George Harabagiu, presupusul autor al campaniei postarilor denigratoare despre Simona Halep. L-am concediat, a declarat Liviu Dragnea pentru Antena.

Liviu Dragnea l-a dat afara pe coordonatorul online al PSD pentru fake news-ul cu huiduiala Simonei Halep pe Arena Nationala

George Harabagiu, coordonatorul online al PSD, a fost dat afara de Liviu Dragnea dupa ce pe conturile de Facebook ale mai multor organizatii PSD au aparut mesaje in care se sustinea ca Simona Halep a fost huiduita pe Arena Nationala si ovationata la mitingul social-democratilor. L-am concediat, a declarat Liviu Dragnea pentru Antena 3.

Liviu Dragnea a initiat o tentativa de subminare a securitatii nationale

Toate actiunile lui Liviu Dragnea din finalul saptamanii trecute se pot incadra foarte bine in tentativa de atac la securitatea nationala, avand in vedere functia lui Dragnea in conducerea statului roman. Sper ca institutiile responsabile de securitatea nationala, presedintele Romaniei, CSAT sa analizeze toate declaratiile lui Dragnea din perspectiva articolelor din Codul Penal care descriu infractiunile contra securitatii nationale.

Liviu Dragnea il IA PESTE PICIOR pe Iohannis: Chiar daca vorbeste rar, TOT NU iNTELEGE

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a vorbit din nou, despre companiile straine care vin in Romania, context in care a lasat sa se inteleaga ca nu este de acord cu celebra expresie.

Liviu Dragnea comenteaza adresa referitoare la propunerea lui Vlase la SIE: Aduce mai multe intrebari decat clarificari, o sa o citesc pana o sa inteleg

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat vineri, la Neptun, referindu-se la nominalizarea lui Gabriel Vlase la SIE, ca si el si Calin Popescu Tariceanu au primit o adresa in acest sens de la presedintele Klaus Iohannis, despre care a spus ca aduce mai multe intrebari decat clarificari.

Liviu Dragnea, dupa dezvaluirile judecatorului Petre Lazaroiu: Daca eram in America, presedintele ar fi fost anchetat

Liviu Dragnea a declarat vineri ca daca eram in America, presedintele ar fi fost anchetat , referindu-se la dezvaluirile judecatorului CCR Petre Lazaroiu, conform carora un consilier prezidential i-a.

Putem pune LACATUL pe STATUL de DREPT si sa PLECAM ACASA! Liviu Dragnea, despre legile justitiei si Codurile penale: Mergem PANA LA CAPAT

Liderul PSD, Liviu Dragnea, pare hotarat in incercarea de punere sub control a justitiei. El a declarat, vineri, ca se va merge pana la capat cu ceea ce social-democratii si-au asumat in campania electoral.

Liviu Dragnea, la Neptun: Dezbaterea despre saracie s-a inlocuit cu un fel de rasism social (VIDEO)

Liviu Dragnea a vorbit vineri, la Neptun, la un eveniment al Tineretului Social Democrat, despre riscul de saracie care exista in cazul tinerilor din Romania, precizand ca dezbaterea despre saracie a fost.

Liviu Dragnea cauta inspiratie la Marea Neagra. Seful PSD se gandeste sa... (VIDEO)

Liviu Dragnea cauta inspiratie la malul Marii Negre, acolo unde ia parte la un eveniment al Tineretului Social Democrat! Sunt tot mai multe voci care spun ca PSD va declansa saptamana viitoare procedura de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )