Libnet.ro
UNICEF

23:30

Liviu Plesoianu, atac neasteptat la adresa liderilor PSD: telectualilor? Nu va uzmiti prea mult

Antena3 Antena3,
Liviu Plesoianu, atac neasteptat la adresa liderilor PSD: telectualilor? Nu va uzmiti prea mult

Liviu Plesoianu sustine ca liderii PSD dau pasi inapoi in lupta cu statul paralel si acum incearca o noua abordare de genul nu comentam deciziile justitiei. Deputatul le cere celor din conducerea PSD s?. continuă pe Antena3

Liviu Plesoianu, atac dur la adresa lui Dragnea si Tariceanu: Procentele PSD si ALDE de acum se explica prin refugierea mega-barbatilor de stat la raionul de scutece

Liviu Plesoianu a lansat un atac la adresa liderilor PSD si ALDE, dupa rezultatele exit-poll ale alegerilor europarlamentare. Procentele PSD si ALDE de acum se explica in primul rand prin refugierea.

Sindicalistii din penitenciare, scrisoare-soc pentru Liviu Dragnea. Amenintari la adresa liderului PSD

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor a formulat o scrisoare socanta pentru Liviu Dragnea, care a fost incarcerat la penitenciarul Rahova dupa ce a fost condamnat luni de Instanta.

Liviu Plesoianu, reactie dura la adresa Vioricai Dancila: Ati fost plecata intr-o realitate paralela

Liviu Plesoianu a avut o reactie dura dupa ce Dancila a spus ca nu stie nimic despre statul paralel, pentru ca ea a fost plecata din tara 9 ani de zile. Viorica Dancila, noul lider PSD: Eu nu.

Liviu Plesoianu, prima reactie dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Mi-e teama de o schimbare a discursului din partea PSD

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a anuntat in exclusivitate la Antena 3,ca solicita sa se desfasoare un scrutin intern pentru desemnarea prezidentialelor PSD. Dincolo de asta, vreau sa spun ca.

Liviu Plesoianu (PSD): Domnilor Dragnea si Tariceanu, ati pierdut lipsiti fiind total de curajul de a risca!

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, a anuntat luni dimineata ca isi depune candidatura interna pentru desemnarea prezidentiabilului PSD, subliniind ca partidul trebuie sa organizeze alegeri interne pentru.

Liviu Plesoianu, anunt de ultima ora: imi depun candidatura interna pentru desemnarea prezidentiabilului PSD

Deputatul PSD Liviu Plesoianu anunta ca intra in cursa interna a partidului pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale. imi depun candidatura interna pentru desemnarea prezidentiabilului.

Liviu Plesoianu: Vreti sa-l puneti pe Ponta presedinte la Camera Deputatilor? Bine slugilor. Atunci va trebui sa ne infruntati pe mine si pe toti membrii PSD

Liviu Plesoianu a transmis un mesaj dur celor carevor sa-i treaca pe linie moarta pe apropiatii lui Liviu Dragnea. Atunci va trebui sa ne infruntati si pe mine, si pe toti membrii.

Liviu Plesoianu: Vreti sa-l puneti pe Ponta presedinte la Camera Deputatilor? Bine, slugilor! Atunci va trebui sa ne infruntati pe mine si pe toti membrii PSD

Liviu Plesoianu a transmis un mesaj dur celor carevor sa-i treaca pe linie moarta pe apropiatii lui Liviu Dragnea. Atunci va trebui sa ne infruntati si pe mine, si pe toti membrii.

Liviu Plesoianu: Daca vom continua sa facem politica in felul in care s-a facut in toti acesti multi ani in Romania, acestei tari n-are cum sa-i fie vreodata bine

Liviu Plesoianu a declarat la Antena 3 ca in PSD se doreste mazilirea lui Codrin Stefanescu si a Olgutei Vasilescu, care, in opinia lui, sunt doi dintre cei mai curajosi oameni din.

Primul atac din interior la noua conducere a PSD: Slugilor, vreti sa-l puneti pe Ponta presedinte la Camera Deputatilor

Deputatul PSD Liviu Plesoianu le ia apararea lui Codrin Stefanescu si Liei Olguta Vasilescu, spunand ca se incearca mazilirea acestora din interior de catre gasca aia de serviciu care vrea sa-l puna si pe Victor Ponta presedinte la Camera Deputatilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )