Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ludovic Orban: Coalitia PSD-ALDE nu face decat sa rezolve problemele liderilor lor si problemele interne de partid (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Coalitia PSD-ALDE nu face decat sa rezolve problemele liderilor lor si problemele interne de partid (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca PSD si ALDE nu fac decat sa incerce sa rezolve problemele liderilor lor, fara sa mai tina cont de promisiunile pe. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: Vom depune motiunea in actuala sesiune parlamentara

PNL poarta negocieri cu parlamentari PSD, dar si ai altor formatiuni politice pentru sustinerea motiunii de cenzura, a afirmat, ieri, presedintele liberalilor, Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Bucurestiul, bataia de joc a unui primar certat cu legea

Capitala Romaniei a ajuns bataia de joc a unui primar certat cu legea si cu bucurestenii, sustine presedintele PNL, Ludovic Orban, care i-a cerut din nou demisia din functie Gabrielei Firea.

Ludovic Orban: 10-12 decembrie este termenul limita pentru depunerea motiunii de cenzura (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca termenul limita pentru depunerea motiunii de cenzura este 10-12 decembrie. Pentru ca motiunea sa treaca,.

Ludovic Orban, atac la Dacian Ciolos: Cand stai la televizor si mananci popcorn, e usor sa iti dai cu parerea

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni seara ca e ciudat faptul ca Dacian Ciolos a atacat in ultima perioada atat PNL, cat si USR, in conditiile in care partidul pe care vrea sa il.

Ludovic Orban: 10-12 decembrie, termenul limita pentru depunerea motiunii de cenzura

Termenul limita pentru depunerea de catre Opozitie a motiunii de cenzura impotriva Guvernului este 10-12 decembrie, a declarat luni seara, la postul B1 TV, presedintele PNL, Ludovic Orban.

Ludovic Orban: Liviu Dragnea va transforma oastea PSD-ista intr-un poligon de vanatoare in care o sa-i impuste pe rand (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca Liviu Dragnea nu va putea fi dat jos din fruntea PSD atata vreme cat acesta va avea guvernul la.

Ludovic Orban: in realitate, PSD a taiat pensiile. Acelasi lucru se va intampla in 2019, avertizez! (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a explicat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca, in realitate, PSD a taiat pensiile in acest an. PSD a promis cresterea pensiilor. Ceea ce se intampla.

Ludovic Orban: Tariceanu e prizonierul PSD la Senat. in orice moment se poate cere revocarea lui din functie(VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a explicat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca PSD poate cere oricand isi doreste revocarea lui Calin Popescu Tariceanu din functia de presedinte al.

Ludovic Orban, scrisoare catre Viorica Dancila: Sa faca solicitare la Comisia Europeana pentru despagubirea romanilor afectati de pesta porcina (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, i-a trimis o scrisoare premierului Viorica Dancila, in care i-a solicitat ca in decurs de maximum doua zile sa trimita catre Comisia Europeana solicitarea de includere in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )