Libnet.ro
UNICEF

05:00

Sedinta cruciala la PSD. Se ia in calcul un miting de sustinere a Vioricai Dancila

Antena3 Antena3,
Sedinta cruciala la PSD. Se ia in calcul un miting de sustinere a Vioricai Dancila

Sedinta crucialaa liderilor PSD, in scandalul momentului. Sesizarea depusa de Ludovic Orban la Parchet pe numele Vioricai Dancila si al lui Liviu Dragnea arunca in aer politica. Sunt lideri social-de. continuă pe Antena3

PSD a transat soarta VIORICAI DANCILA! Un important lider al partidului a dezvaluit TOT: Istoria se repeta

Vicepremierul Paul Stanescu, presedinte al PSD Olt, a declarat vineri, la Ramnicu Valcea, ca prim-ministrul Viorica Dancila se va bucura in continuare de sustinere din partea partidului si a membrilor.

Calin Popescu Tariceanu, ipoteza incendiara despre plangerea penala impotriva Vioricai Dancila

Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE, a declarat, sambata, la Timisoara, ca actiunea lui Ludovic Orban de a face plangere penala impotriva Vioricai Dancila depaseste granitele luptei.

Reactii dure de la Iersusalim, dupa plangerea impotriva Vioricai Dancila: Este jignitoare!

Reactii dure de la Ierusalim, dupa plangerea penala facuta de Ludovic Orban impotriva Vioricai Dancila. Una dintre aceste reactii a fost prezentata la Exces de putere, de jurnalistul Attila Somfalvi.

PSD se reuneste astazi in sedinta Biroului Permanent National, unde ar urma sa fie discutata si varianta organizarii unui miting de sustinere a premierului

PSD se reuneste, luni, in sedinta Biroului Permanent Nasional BPN), unde ar urma sa fie discutata si varianta organizarii unui miting de sustinere a Vioricai Dancila, dupa ce Ludovic Orban a depus o sesizare penala impotriva acesteia, acuzand-o de uzurpare, prezentare cu rea-credinta de informatii presedintelui Romaniei, inalta tradare si de divulgare de informatii secrete de stat.

Sedinta cruciala la PSD. Liviu Dragnea: Nu luam in calcul suspendarea presedintelui

Update: Am discutat despre cateva decizii pe care Guvernul urmeaza sa le ia. Vor adopta Ordonanta pentru achizitiile publice. Este un document important. Este un document asteptat, care urmareste ca termenele.

ION CRISTOIU arunca BOMBA! DEZVALUIRI incendiare despre debarcarea VIORICAI DANCILA: E un ATENTAT la siguranta nationala

Jurnalistul Ion Cristoiu este de parere ca in spatele plangerii penale intocmite pe numele premierului Viorica Dancila se afla Serviciul de Informatii Externe SIE). Joi, 17 mai 2018, ajuns la Gage.

Augustin Zegrean, despre posibila suspendare a Vioricai Dancila: Guvernul se dizolva

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca daca Viorica Dancila va fi suspendata din functie, dupa 45 de zile Guvernul va fi dizolvat, fiind vorba despre o ??.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.208 seconds )