Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila le-a promis liderilor europeni ca sustine Justitia. Primul test: votul din Parlament la Codurile penale

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila le-a promis liderilor europeni ca sustine Justitia. Primul test: votul din Parlament la Codurile penale

Aflata la Bruxelles in prima vizita post-Dragnea, premierul Viorica Dancila a avut o intrevedere cu liderii Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker si Frans Timmermans, doi critici vehementi ai asaltului PSD la Justitie. Premierul s-a angajat sa sustina statul de drept. Primul test va fi in Parlament, la votul pentru modificarea Codurilor penale. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila a promis la Bruxelles ca sustine statul de drept. Primul test: votul din Parlament la Codurile penale

Aflata la Bruxelles in prima vizita post-Dragnea, premierul Viorica Dancila a avut o intrevedere cu liderii Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker si Frans Timmermans, doi critici vehementi ai asaltului PSD la Justitie. Premierul s-a angajat sa sustina statul de drept. Primul test va fi in Parlament, la votul pentru modificarea Codurilor penale.

Viorica Dancila, discutii cruciale cu liderii europeni

Premierul Viorica Dancila a avut marti discutii cruciale cu liderii europeni. Dancila a mers la Bruxelles sa reincalzeasca relatiile cu acestea, dupa contrele din ultima vreme. Premierul s-a vazut.

Viorica Dancila a facut pace cu Juncker si Timmermans: Discutia pe Justitie nu mai exista

Premierul Viorica Dancila a avut marti discutii cruciale cu liderii europeni. Dancila a mers la Bruxelles sa reincalzeasca relatiile cu acestea, dupa contrele din ultima vreme. Premierul s-a vazut.

Viorica Dancila, vizita la Bruxelles: Se va intalni cu Jean-Claude Juncker si cu Frans Timmermans

Premierul Viorica Dancila va avea marti, la Bruxelles, o intalnire cu revedere cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans. Ulterior, va avea o intrevedere cu Serghei Stanishev, presedintele Partidului Socialistilor Europeni.

VIORICA DANCILA: Va fi modificata legislatia privind alegerea presedintelui Consiliului Judetean

Premierul Viorica Dancila a anuntat, astazi, in debutul sedintei de Guvern, ca va fi modificata legislatia pentru ca presedintele Consiliului Judetean sa fie ales din nou prin vot direct de catre cetateni.

Cine este Darius Valcov. Consilierul premierului Viorica Dancila a demisionat

Darius Valcov a demisionat! Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a ramas fara consilier. Valcov era considerat apropiat al lui Liviu Dragnea. Acesta si-a dat demisia exact dupa demiterea Ancai Alexandrescu, un alt om important al fostului lider al Partidului Social Democrat. Stire in curs de actualizare .

Baronul PSD Marian Oprisan, multumiri pentru Viorica Dancila: Revenim la normalitate! Presedintii consiliilor judetene se intorc la cetateni

Marian Oprisan, baron PSD de Vrancea si presedintele Consiliului Judetean Vrancea, a multumit Guvernului si premierului Viorica Dancila pentru Ordonanta de Urgenta prin care presedintii de consilii.

Premierul Viorica Dancila a demis presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

Viorica Dancila continua schimbarile din functii ale oamenilor lui Liviu Dragnea. Printre acestia, i-a venit randul si sefeiCasei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS). Premierul a semnat luni.

Viorica Dancila a demis presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

Viorica Dancila a semnat luni decizia de revocare a Adrianei Cotel din functia de presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS). La data intrarii in vigoare a prezentei decizii, doamna.

Viorica Dancila, dupa vizita Papei Francisc in Romania: Multumesc Sanctitatii Sale pentru caldura si bucuria pe care ni le-a oferit

Premierul Viorica Dancila a transmis, luni, in debutul sedintei de Guvern, multumiri Sanctitatii Sale Papa Francisc pentru caldura si bucuria pe care le-a oferit in cele trei zile ale vizitei sale in Romania, dar si pentru mesajele de suflet si de binecuvantare pe care le-a transmis poporului roman.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )