Libnet.ro
UNICEF

16:00

Adrian Nastase: Iohannis a umilit-o pe Viorica Dancila. A spus ca a asteptat-o sa se prezinte la el. Dar ce, primul-ministru e salariat la Cotroceni?

Adevărul Adevărul,
Adrian Nastase: Iohannis a umilit-o pe Viorica Dancila. A spus ca a asteptat-o sa se prezinte la el. Dar ce, primul-ministru e salariat la Cotroceni?

Fostul premier Adrian Nastase l-a criticat pe presedintele Klaus Iohannis pentru modul in care se adreseaza si interactioneaza cu premierul Viorica Dancila, spunand ca seful statului da impresia ca vrea sa umileasca liderul de la Palatul Victoria. continuă pe Adevărul

VIDEO Adrian Nastase: Iohannis a umilit-o pe Viorica Dancila. A spus ca a asteptat-o sa se prezinte la el. Dar ce, primul-ministru e salariat la Cotroceni?

Fostul premier Adrian Nastase l-a criticat pe presedintele Klaus Iohannis pentru modul in care se adreseaza si interactioneaza cu premierul Viorica Dancila, spunand ca seful statului da impresia ca vrea sa umileasca liderul de la Palatul Victoria.

VIDEO Nastase: Iohannis a umilit-o pe Viorica Dancila. A spus ca a asteptat-o sa se prezinte la el. Dar ce, primul-ministru e salariat la Cotroceni?

Fostul premier Adrian Nastase l-a criticat pe presedintele Klaus Iohannis pentru modul in care se adreseaza si interactioneaza cu premierul Viorica Dancila, spunand ca seful statului da impresia ca vrea sa umileasca liderul de la Palatul Victoria.

Iohannis o ironizeaza pe Viorica Dancila: E dragut discursul cu pacea mondiala

Presedintele Klaus Iohannis o ia peste picior pe premierul Viorica Dancila. Seful statului spune ca apelurile repetate facute de premier pentru ca intre presedintie si Guvern sa existe colaborare si pace sunt.

Viorica Dancila, despre afirmatiile lui Klaus Iohannis:A venit cujigniri care nu trebuie facute de nimeni. Nu numai impotriva primului ministru, ci impotriva oricei femei

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca s-a simtit jignita de Klaus Iohannis, dupa ce acesta a refuzat desemnarea noilorministri la Dezvoltare si Transporturi. Daca domnul presedinte va dori.

ADRIAN NASTASE: PSD a introdus delictul de opinie

Fostul premier Adrian Nastase l-a criticat pe Liviu Dragnea, intr-un interviu la Adevarul Live, pentru modul autocrat in care conduce PSD. Un partid mare nu poate sa functioneze cu un singur punct de vedere.

Radu Banciu: Aici il contrazicem pe fostul puscarias Adrian Nastase. Pe vremea lui, eu puteam sa apar pe post, dar imi dadea cineva in cap in maxim 48 de ore (VIDEO)

Fostul premier Adrian Nastase i-a reprosat lui Liviu Dragnea ca a introdus delictul de opinie in PSD, precizand ca un asemenea partid nu poate functiona daca exista un singur punct de.

Adrian Nastase: Daca iei oameni din carnetul de telefon sa-i pui in anumite locuri, calitatea guvernarii scade

Daca iei din carnetul de telefon diversi oameni sa-i pui in anumite locuri, calitatea guvernarii scade, a declarat Adrian Nastase. intr-un interviu pentru Adevarul, fostul premier a criticat partidele, inclusiv.

Adrian Nastase, despre slaba pregatire a ministrilor: Daca iei oameni din carnetul de telefon sa-i pui in anumite locuri, calitatea guvernarii scade

Fostul prim-ministru Adrian Nastase a criticat partidele parlamentare pentru faptul ca nu mai sunt preocupate de pregatirea de oameni politici, fiind mai mult adeptele promovarii la centru ale unor persoane care sunt apropiate de liderii din teritoriu.

Adrian Nastase l critica pe Dragnea pentru modul autocrat n care conduce PSD: A introdus n partid delictul de opinie

Fostul lider al PSD Adrian Nastase il critica pe Liviu Dragnea pentru modul autocrat in care conduce PSD, spunand ca a introdus in partid delictul de opinie. El afirma ca un partid mare nu poate sa functioneze cu un singur punct de vedere si ca este de neinteles cum un partid la guvernare, in loc sa adune oameni, sa adauge primari, consilieri, elimina felii de partid, ceea ce duce la o limitare a fortei lui.

Adrian Nastase: PSD a introdus delictul de opinie. Un partid mare nu poate avea un singur punct de vedere

Fostul premier Adrian Nastase i-a reprosat presedintelui PSD, Liviu Dragnea, ca a introdus in partid delictul de opinie. O greseala pe care o face PSD in momentul de fata e ca a introdus in.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )