Libnet.ro
UNICEF

13:45

Anunt de ultima ora despre motiunea de cenzura. Lider UDMR: Decidem cum votam cu o zi inainte

Antena3 Antena3,
Anunt de ultima ora despre motiunea de cenzura. Lider UDMR: Decidem cum votam cu o zi inainte

Anunt exploziv facut de UDMR! Formatiunea maghiarilor va decide cu o zi inaintea votului daca sustine sau nu motiunea de cenzura. Liderul senatorilor UDMR, Cseke Attila, le reproseaza insa. continuă pe Antena3

Kelemen Hunor, despre motiunea de cenzura: Nu am vazut nicio propunere de premier, niciun program de guvernare, nu exista alternativa

In acest moment nu exista majoritatea necesara pentru a trece o motiune de cenzura, cu sau fara voturile UDMR, a declarat, miercuri, presedintele Uniunii, Kelemen Hunor. in plus, el le-a reprosat liberalilor ca nu exista nicio propunere de premier, niciun program de guvernare, practic nicio alternativa.

KELEMEN DESPRE MOTIUNEA DE CENZURA: intrebare de bun-simt: Cine este propunerea de premier?

Motiunea de cenzura nu trece - nici cu voturile UDMR, nici cu cele ale minoritatilor - pentru ca lipsesc 52 de voturi, dar UDMR nu are raspuns la intrebarea de bun simt cine este propunerea de premier, respectiv cine va conduce viitoarea majoritate, a declarat astazi presedintele Uniunii, Kelemen Hunor.

DANCILA DESPRE MOTIUNEA DE CENZURA: Nu am emotii. Am increderea colegilor mei

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu are emotii pentru cabinetul pe care il conduce vizavi de motiunea de cenzura pe care Opozitia intentioneaza sa o depuna vineri si a subliniat ca un astfel de gest, cu doua saptamani inainte de preluarea de catre Romania a presedintiei Consiliului UE, da un semnal care nu cred ca ne face bine.

Tariceanu, despre motiunea de cenzura a Opozitiei: Caderea Guvernului ar fi foarte proasta

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, in Parlament,ca Opozitia nu are voturile necesare pentru o motiune de cenzura, iar ocadere a Guvernului in aceasta perioada, in.

Adevarul Live, ora 14.00: Secretarul general al PNL, despre Alianta Vestului si motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila

Secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartau, vorbeste, de la ora 14. 00, la Adevarul Live, despre motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila, Alianta Vestului si cursa interna a liberalilor pentru europarlamentare.

Adevarul Live: Secretarul general al PNL, despre Alianta Vestului si motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila

Secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartau, vorbeste, de la ora 14. 00, la Adevarul Live, despre motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila, Alianta Vestului si cursa interna a liberalilor pentru europarlamentare.

Dan Barna, la Adevarul Live de la ora 14.00. Mai face USR alianta cu Ciolos? Ce sanse are motiunea de cenzura a Opozitiei?

Liderul USR Dan Barna va explica, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, in ce stadiu sunt negocierile cu Dacian Ciolos pentru o alianta la alegerile europarlamentare din mai. De asemenea, liderul USR va vorbi despre motiunea de cenzura pe care o va depune vineri Opozitia impotriva Guvernului Dancila, dar si despre incercarea esuata de a-l schimba pe Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputatilor. Ce doctrina va avea USR?.

Ce spune un lider UDMR despre posibilitatea infiintarii Aliantei Tinutului Secuiesc

Senatorul UDMR, Tanczos Barna, a declarat ca, dupa 2021, ar putea sa apara multe aliante pe modelul Alianta Vestului, una dintre ele fiind si o alianta a Tinutului Secuiesc.

Ministrul Sanatatii, anunt de ultima ora: Avem doua vaccinuri contra cancerului pulmonar, dezvoltate la Havana

Ministrul Sanatatii Sorina Pintea a facut, alaturi de ministrul Finantelor Eugen Teodorovici, o vizita oficiala la Havana, la inceputul lunii decembrie, pentru a discuta cu vicepresedintele Cubei si omologii.

ştiri din Politica

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )