Libnet.ro
UNICEF

06:15

Basescu: Presedintele a ales cea mai comoda solutie pentru domnia sa. Oare sa fie dragostea de la Grivco de vina?

Adevărul Adevărul,
Basescu: Presedintele a ales cea mai comoda solutie pentru domnia sa. Oare sa fie dragostea de la Grivco de vina?

Liderul PMP, Traian Basescu, spune ca presedintele Klaus Iohannis a ales cea mai comoda solutie pentru el, prin desemnarea Vioricai Dancila ca premier. Oare sa fie dragostea de la Grivco de vina?, se intreaba Basescu. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila a fost acceptata premier

ACTUALIZARE 19:05 Basescu: Presedintele a ales cea mai comoda solutie pentru domnia sa Traian Basescu spune ca presedintele Klaus Iohannis a ales cea mai comoda solutie pentru el, prin desemnarea Vioricai Dancila. *ACTUALIZARE 18:50 Viorica Dancila: Pentru noi este importanta punerea in practica a programului de guvernare *ACTUALIZARE 18:30 Liviu Dragnea: Vom convoca Parlamentul in sesiune extraordinara.

Basescu DA DE PAMANT cu Iohannis: A desemnat-o pe teleormaneanca Viorica Vasilica Dancila. Oare sa fie dragostea de la Grivco de vina?

Traian Basescu sustine, intr-o postare pe Facebook, ca presedintele Klaus Iohannis a ales cea mai comoda solutie prin desemnarea Vioricai Dancila pentru functia de premier. Fostul presedinte a.

Euronews: E cineva acasa? Shinzo Abe si-a ales cel mai prost moment pentru vizita in Romania

Premierul japonez Shinzo Abe a calatorit aproape 9. 000 de kilometri pentru o vizita istorica in Romania, doar pentru a descoperi ca omologul sau nu a fost aici sa il intampine,.

Numai de bine. Cea mai buna reteta pentru coaste. Deliciul culinar texan, usor de preparat

Astazi poposim culinar in indepartatul Texas. Chef John Menumorut ne pregateste o portie delicioasa de coaste. Evident, aflam de la el si secretul pentru a obtine o carne frageda. Vezi aici cum.

SURSE Numele vehiculate in PSD pentru functia de premier in locul lui Tudose. Mihai Fifor, cea mai probabila varianta

Cel mai vehiculat nume pentru functia de premier este Mihai Fifor, actualul ministru al apararii, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. Considerat favorit, Fifor trece drept unul dintre oamenii de incredere ai lui Liviu Dragnea. Potrivit surselor HotNews. ro, foarte probabil ca presedintele Klaus Iohannis va accepta o noua propunere facuta de PSD la functia de premier. PSD a sugerat ca seful statului ar putea fi suspendat daca va refuza propunerea. Ministrul muncii, Olguta Vasilescu, a precizat la TVR ca in partid nu s-a discutat despre suspendare, dar ca juristii partidului ar fi analizat aceasta varianta.

Euronews despre vizita premierului japonez: E cineva acolo? Shinzo Abe si-a ales cel mai prost moment sa viziteze Romania

E cineva acolo? Shinzo Abe si-a ales cel mai prost moment sa viziteze Romania, a scris, marti, Euronews, despre vizita premierului japonez, care a sosit in Romania imediat dupa ce Mihai Tudose a parasit Guvernul. Premierul japonez Shinzo Abe a calatorit 8. 700 de kilometri pentru a face o vizita istorica in Romania - doar pentru a afla ca omologul sau nu a fost acolo pentru a-l intampina.

Liviu Plesoianu: Data de 17 ianuarie a fost fixata in calendar drept ziua cea mai deprimanta din an pentru propagandistii Noii Securitati

Deputatul PSD Liviu Plesoianu scrie pe Facebook ca propagandistii Noii Securitati au primit o lovitura dura, miercuri, dupa ce Klaus Iohannis a desemnat-o pe Viorica Dancila pentru functia.

Siberia: Termometrul din cea mai friguroasa localitate din lume s-a stricat. Temperaturile au ajuns la un pas de minimul record

Termometrul dintr-un izolat sat siberian cunoscut drept cea mai friguroasa localitate de pe Pamant s-a stricat dupa ce temperaturile au plonjat aproape de minimele istorice, noteaza Telegraph. Dispozitivul instalat de autoritati in Oymyakon ca atractie pentru turisti a cedat dupa ce a aratat saptamana aceasta -62 de grade Celsius.

Banca Transilvania intra in actionariatul Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova

Banca Transilvania a devenit actionar al Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova, avand o participatie de peste 66% impreuna cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare.

Erste va aduce in Romania platforma digitala George in acest an. Aliniata la noile reglementari PSD2, platforma a fost lansata luni in Slovacia si este cea mai populara in Austria

George, platforma digitala a Erste Group aliniata la noile reglementari PSD2,a fost lansata luni in Slovacia, urmeaza Cehia si Romania. Surse din interiorul Grupului bancar care opereaza cea mai mare banca locala au precizat pentru HotNews. ro ca intrarea lui George in Romania este preconizata pentru a doua jumatate a acestui an. Pana in prezent, platforma ajunge la aproape 2 milioane de utilizatori.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )