Libnet.ro
UNICEF

10:00

CALIN POPESCU TARICEANU: Doamna Kovesi imi pare o persoana caracterizata de mediocritate profesionala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CALIN POPESCU TARICEANU: Doamna Kovesi imi pare o persoana caracterizata de mediocritate profesionala

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, afirma ca Laura Codruta Kovesi este caracterizata de mediocritate profesionala, de slugarnicie, de duplicitate si o persoana care a favorizat actiunea fortelor oculte asupra justitiei si interferenta lor in justitie. continuă pe Ziarul Bursa

Calin Popescu Tariceanu: Guvernul trebuie readus in legalitate. in acest moment este ilegitim si ilegal

Guvernul trebuie readus in legalitate, in acest moment fiind ilegitim si ilegal, a afirmat miercuri liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu. Doamna Dancila intelege un alt fel de politica, cum n-a mai.

Calin Popescu Tariceanu, atac dur la adresa Laurei Kovesi: Mediocritate, slugarnicie, duplicitate. Este o lectie care ni se da, in sensul prost

Calin Popescu Tariceanu, fostul presedinte al Senatului, a reactionat categoric pe pagina sa de Facebook la adresa Laurei Codruta Kovesi, cat si a institutiilor europene, subliniind ca este o lectie care ni.

Calin Popescu Tariceanu: Kovesi a fost votata procuror-sef al Parchetului European printr-un proces strict politic, nu are de-a face cu performanta

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE si fostul sef al Senatului, a declarat ca Laura Codruta Kovesi a fost aleasa procuror-sef al Parchetului European printr-un vot politic si ca acest lucru nu are legatura.

Dispare ALDE! Calin Popescu Tariceanu a primit cea mai proasta veste. Ce se intampla cu partidul

Veste socanta pentru Cain Popescu Tariceanu! Partidul Alianta Liberalilor si Democratilor va disparea dintr-un motiv surprinzator. Lovitura imensa primita de formatiune ii va obliga sa nu mai poata fi prezenti in scena politica. Ce se va alege de partidul ALDE? ALDE dispare! Tariceanu este in soc total Presedintele ALDE Timis a sustinut ca ALDE a .

CALIN POPESCU TARICEANU: Deputatii ALDE vor face parte dintr-un grup parlamentar mixt, impreuna cu PRO Romania

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, anunta ca deputatii formatiunii vor face parte dintr-un grup parlamentar mixt, impreuna cu PRO Romania, intrucat grupul parlamentar al ALDE a ajuns in imposibilitatea de a functiona, dupa plecarea a doi deputati.

Calin Popescu-Tariceanu primeste inca o lovitura. ALDE ramane fara nume si sigla in prag de alegeri

Calin Popescu-Tariceanu primeste inca o lovitura. Un lider ALDE anunta ca partidul condus de Tariceanu nu mai are voie sa foloseasca acest nume si nu va putea participa la alegerile locale. Partidul.

Calin Popescu Tariceanu: Destructurarea ALDE, obiectivul doamnei Dancila si a cozilor de topor

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat luni seara ca premierul Viorica Dancila nu va reusi sa destructureze partidul pe care il conduce, chiar daca a atras de partea sa cateva cozi de.

ALDE este la un pas de disparitie in Parlament! Nu sunt singurele probleme. Calin Popescu Tariceanu ramane si fara grupul parlamentar din Camera Deputatilor

ALDE este la un pas de disparitie in Parlament, la doar trei saptamani dupa ce a iesit de la guvernare. Calin Popescu Tariceanu ramane si fara grupul parlamentar din Camera Deputatilor, dupa ce.

C. T. Popescu, derapaj grosolan la adresa lui Calin Popescu Tariceanu: Porc mistret

Cristian Tudor Popescu a rabufnit dupa ce ALDE a criticat numirea Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror-sef al Parchetului European. Gazetarul l-a numit pe Calin Popescu Tariceanu porc mistret solemn al politicii romanesti. Cristian Tudor Popescu, derapaj grosolan la adresa lui Calin Popescu Tariceanu, dupa criticile la adresa lui Kovesi L-am auzit pe acest .

Viorica Dancila, despre Tariceanu: A facut rau propriului sau partid. Vad un ALDE cazut si nu imi pare bine

Premierul Viorica Dancila a precizat ca il respecta pe liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, dar nu intelege gestul fostului presedinte al Senatului de a parasi Guvernarea. Eu l-am respectat pe domnul.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )