Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ciolacu: Orban devine toxic pentru Romania fiindca incepe sa indemne la anarhie. Domnule Iohannis, treziti-l si spuneti-i ca tara nu e o crasma!

Adevărul Adevărul,
Ciolacu: Orban devine toxic pentru Romania fiindca incepe sa indemne la anarhie. Domnule Iohannis, treziti-l si spuneti-i ca tara nu e o crasma!

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu afirma, dupa ce Ludovic Orban a indemnat la nerespectarea deciziei CCR privind izolarea in cazul suspiciunii de COVID-19, ca Orban devine toxic pentru Romania fiindca incepe sa indemne la anarhie si ii cere presedintelui Iohannis sa-l trezeasca pe premier si sa-i spuna ca tara nu e o crasma, concluzia sa fiind ca poti sa-l scoti pe Orban din carciuma, dar nu ai cum sa scoti carciuma din el. continuă pe Adevărul

MARCEL CIOLACU: Orban devine toxic pentru Romania fiindca incepe sa indemne la anarhie

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu afirma, dupa ce Ludovic Orban a indemnat la nerespectarea deciziei CCR privind izolarea in cazul suspiciunii de COVID-19, ca Orban devine toxic pentru Romania.

Ciolacu: Orban devine toxic pentru Romania fiindca incepe sa indemne la anarhie

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a scris sambata pe Facebook ca Ludovic Orban devine toxic si principala amenintare la stabilitatea statului, dupa ce premierul i-a indemnat pe romanii care sunt infectati cu noul coronavirus sa nu respecte deciziile Curtii Constitutionale si sa ramana in spitale.

Marcel Ciolacu, atac dur la premier: Orban devine toxic pentru Romania. Treziti-l si spuneti-i ca tara nu e o crasma!

Marcel Ciolacu vine cu un atac dur la adresa premierului PNL. Liderul PSD spune ca Orban devine toxic pentru Romania si ii transmite lui Klaus Iohannis un mesaj: Treziti-l si spuneti-i ca tara nu e o crasma!.

Alimentul de care trebuie sa te feresti: Este extrem de toxic pentru organism

Cercetatorii avertizeaza cu privire la un aliment care poate fi destul de toxic pentru organism, desi oamenii il considera o adevarata delicatesa.

CE declanseaza proceduri de infringement pentru Romania privind exploatarea forestiera ilegala

Comisia Europeana a anuntat, azi, ca a declansat proceduri de infringement pentru Romania din cauza neimplementarii mai mult directive care tin de mediu.

Premiera deosebita pentru Romania: o banca schimba modul in care platesti cu cardul sau telefonul

Odata cu cresterea gradului de digitalizare, o banca din Romania anunta o premiera importanta: un punct de plata mobil. Ceea ce nu-i o noutate pentru piata internationala, dar e pentru.

ştiri din Politica

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )