Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ciolacu: Spital fantoma de milioane de euro pentru pacientii cu coronavirus. O parte din banii de pensii aici sunt

Antena3 Antena3,
Ciolacu: Spital fantoma de milioane de euro pentru pacientii cu coronavirus. O parte din banii de pensii aici sunt

Liderul PSD Marcel Ciolacu i-a acuzat, miercuri, pe liberali ca au aruncat cu banii pe fereastra ridicand un spital modular destinat pacientilor cu COVID-19, care nu este insa functional. continuă pe Antena3

15,7 milioane euro pentru cercetare clinica EU-RESPONSE

Comisia Europeana a aprobat alocarea sumei de 15,7 milioane euro, parte din angajamentul in valoare .

SJU Alba Iulia va primi ajutor europeana de 49,7 milioane euro pentru lucrari de modernizare

Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Alba Iulia va primi o finantare nerambursabila de aproape 50 de milioane de euro, necesara proiectului de extindere si modernizare, a declarat, marti, in cadrul unei vizite efectuate la cea mai mare unitate sanitara din judetul Alba, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, itat de Agerpres.

SJU Alba Iulia va primi ajutor european de 49,7 milioane euro pentru lucrari de modernizare

Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Alba Iulia va primi o finantare nerambursabila de aproape 50 de milioane de euro, necesara proiectului de extindere si modernizare, a declarat, marti, in cadrul unei vizite efectuate la cea mai mare unitate sanitara din judetul Alba, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, itat de Agerpres.

Noi finantari de 500.000-2,5 milioane euro pentru startup-uri IT europene, de la investitori in Revolut, Delivery Hero, Brainly

Startup-urile IT europene vor putea obtine noi finantari de capital de risc de cate 500. 000-2,5 milioane de euro printr-un fond de investitii lansat, marti, de Point Nine Capital, firma de investitii care a mai acordat finantari unor startup-uri de succes, ca Revolut, Delivery Hero, Brainly sau DocPlanner.

Peste 88 milioane euro pentru startup-uri europene, printr-un fond de investitii care a finantat si antreprenori romani

Startup-urile IT europene vor putea obtine noi finantari de capital de risc printr-un fond de investitii lansat, luni, la Londra, de catre o firma de venture capital care a finantat si antreprenori romani.

Spitalul Judetean Alba va primi fonduri europene de aproape 50 milioane euro pentru modernizare si extindere

Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Alba Iulia va primi o finantare nerambursabila de aproape 50 de milioane de euro, necesara proiectului de extindere si modernizare.

CE participa la mecanismul COVAX care asigura vaccinuri impotriva COVID-19 si anunta o contributie de 400 milioane euro

Comisia Europeana a confirmat, recent, participarea sa la mecanismul COVAX pentru asigurarea unui acces echitabil la vaccinuri impotriva COVID-19, la preturi accesibile, in urma exprimarii interesului ei la 31 august si a anuntarii unei contributii in valoare de 400 de milioane euro, conform unui comunicat de presa al institutiei, relateaza news. ro.

Ajutoarele de 1 miliard Euro pentru IMM, PFA, ONG: 7 banci, admise ca partenere de implementare

Sapte banci au fost admise ca partenere pentru implementarea celor 3 masuri de ajutoare de stat pentru IMM, ONG, PFA si cabinete medicale, in valoare totala de 1 miliard de euro, pentru redresarea din criza COVID-19, a anuntat, miercuri, Ministerul Economiei.

Compania Iliad a lansat o oferta de 3,5 miliarde de euro pentru preluarea operatorului de telecomunicatii Play

Compania franceza Iliad a lansat luni o oferta de 3,5 miliarde de euro pentru preluarea operatorului polonez de telecomunicatii Play, achizitie care ar transforma-o in al saselea mare operator de telefonie mobila din Europa, transmite Reuters si News. ro.

Miliardul de euro pentru IMM, PFA, ONG: Peste 22.000 de potentiali aplicanti s-au inregistrat in platforma online

Un numar de 22. 100 de potentiali aplicanti s-au inregistrat cu user si parola, in aproape o saptamana, in platforma online pentru a putea solicita ulterior ajutoarele de stat in valoare totala de 1 miliard de euro pentru firmele mici si mijlocii IMM), persoanele fizice autorizate PFA), organizatiile neguvernamentale ONG) si cabinetele medicale individuale implicate in lupta anti-COVID-19, conform datelor oficiale de la Ministerul Economiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )