Libnet.ro
UNICEF

13:16

Codin Maticiuc i-a cerut lui Dragnea sa schimbe legea care a obligat-o pe tanara cu scleroza sa inapoieze pensia de handicap. Ce i-a raspuns Dragnea

Adevărul Adevărul,
Codin Maticiuc i-a cerut lui Dragnea sa schimbe legea care a obligat-o pe tanara cu scleroza sa inapoieze pensia de handicap. Ce i-a raspuns Dragnea

Codin Maticiuc, celebru personaj monden al Capitalei, i-a cerut lui Liviu Dragnea sa schimbe legea prin care statul i-a cerut tinere bolnave de scleroza multipla sa inapoieze pensia de handicap, dupa ce a obtinut un venit fabulos de 260 de lei de pe urma unui volum de poezii. Liderul PSD i-a promis lui Maticiuc ca va modifica legea. continuă pe Adevărul

Dragnea ii raspunde lui Codin Maticiuc, pe Facebook: Vom modifica aceasta lege proasta (FOTO)

Codin Maticiuc i-a transmis o scrisoare lui Liviu Dragnea. Vedeta a facut referire la cazul tinerei bolnave de scleroza multipla care a ramas fara pensie pentru ca a scris o carte de poezii. Legea spune.

Liviu Dragnea, raspuns la postarea lui Codin Maticiuc: Domnule Codin Maticiuc....

Dupa ce Codin Maticiuc a scris pe pagina sa de Facebook despre cazul femeii care a ramas fara pensie de handicap pentru ca a scos o carte de poezii, adresandu-i mai multe solicitari lui Liviu Dragnea. Seful.

Motivul incredibil pentru care Codin Maticiuc i-a scris lui Dragnea. Nu cred ca sunteti nici dvs raul politic absolut

Codin Maticiuc i-a transmis un mesaj emotionant sefului PSD, Liviu Dragnea, in care ii vorbeste acestuia despre cazul tinerei bolnave de scleroza multipla, care a ramas fara pensie si il.

Taxa de solidaritate de 2%: Ministerul Finantelor vrea sa schimbe legea pentru ca in prezent nu poate cheltui cum vrea banii din acest fond excedentar (economica.net)

Economica. net scrie ca Ministerul Finantelor, care a anuntat recent o taxa de solidaritate de 2%, vrea sa schimbe legea deoarece in prezent nu poate cheltui cum vrea acesti bani.

ştiri din Politica

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )