Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cseke Attila: Proiectul de lege privind Ziua Minoritatilor Nationale nu poate substitui propunerea legislativa a UDMR referitoare la consacrarea zilei de 15 martie ca zi a comunitatii maghiare din Romania

Hotnews Hotnews,
 Cseke Attila: Proiectul de lege privind Ziua Minoritatilor Nationale nu poate substitui propunerea legislativa a UDMR referitoare la consacrarea zilei de 15 martie ca zi a comunitatii maghiare din Romania

Initiativa legislativa adoptata luni de Senat privind instituirea Zilei Minoritatilor Nationale din Romania ca sarbatoare nationala pe 18 decembrie nu pot substitui prppunerea legislativa a UDMR privind consacrarea zilei de 15 martie ca zi a comunitatii maghiare din Romania liderul grupului UDMR din Senat, Cseke Attila, potrivit News. ro. El spune ca UDMR este deschisa la o dezbatere reala pe acest subiect si va sustine in continuare acest proiect legislativ al UDMR. continuă pe Hotnews

Proiectul de lege privind reglementarea activitatii de telemunca ar putea fi votat luni in plenul Senatului

Senatul ar putea vota luni proiectul de lege privind reglementarea activitatii de telemunca, act normativ inscris pe ordinea de zi a plenului la sectiunea dedicata votului final, scrie Agerpres.

Senatul a adoptat proiectul de lege privind munca la distanta, prin care angajatul va putea lucra de acasa

Plenul Senatului a adotat luni proiectul de lege al Guvernului privind telemunca, prin care angajatul va putea lucra de acasa, transmite News. ro. Tele-munca este forma de organizare a muncii prin care salariatul, in mod regulat si voluntar, isi indeplineste atributiile specifice functiei, ocupatiei sau meseriei pe care o detine, in alt loc decat locul de munca organizat de angajator, cel putin o zi pe luna, folosind tehnologia informatiei si comunicatiilor.

Tudorel Toader, despre proiectul de lege privind eliberarea detinutilor cazati in conditii necorespunzatoare: A fost trimis Parlamentului anterior investirii mele

Ministrul Justitiei Tudorel Toader raspunde intr-o postare pe Facebook cricilor refeitoare la impactul legii care permite eliberarea detinutilor cazati in spatii de detentie necorespunzatoare, afirmand ca proiectul de lege a fost trimis de Guvern Parlamentului inainte ca el sa preia portofoliul Justitiei, ca studiul de impact se face in procedura de legiferare si ca CCR a respins criticile de neconstitutionalitate la adresa proiectului.

Senatul a adoptat legea privind instituirea Zilei Minoritatilor Nationale din Romania ca sarbatoare nationala

Plenul Senatului a adoptat luni cu unanimitate de voturi initiativa legislativa privind instituirea Zilei Minoritatilor Nationale din Romania ca sarbatoare nationala pe 18 decembrie.

intelegere moldo-ucraineana privind dreptul minoritatilor de a studia in limba materna

Un grup de lucru moldo-ucrainean va fi creat ca sa faca o analiza si sa propuna masuri pentru asigurarea in continuare a dreptului comunitatilor minoritatilor nationale a ambelor state de a studia in scoli in limba materna. La o intelege in acest sens au ajuns ministrii Educatiei din cele doua tari, Monica Babuc si Lilia Grinevici, in cadrul unei intrevederi la Kiev, transmite IPN.

Lovitura pentru UDMR! Senatul a votat o alta zi a minoritatilor nationale

Senatul a trecut un proiect de lege prin care 18 decembrie devine zi nationala a minoritatilor din Romania. Asta desi UDMR a insistat ca 15 martie sa fieziua nationala a minoritatii.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )