Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cum a votat ambasadorul roman la UE in cazul Kovesi. Rares Bogdan (PNL): S-ar putea ca Odobescu, care a primit telefon de la presedintele Iohannis, sa fi votat impotriva cererii premierului Dancila (VIDEO)

B1 B1,
Cum a votat ambasadorul roman la UE in cazul Kovesi. Rares Bogdan (PNL): S-ar putea ca Odobescu, care a primit telefon de la presedintele Iohannis, sa fi votat impotriva cererii premierului Dancila (VIDEO)

Eurodeputatul Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, a marturisit, in direct B1TV, ca este posibil ca Luminita Odobescu, ambasadorul Romaniei la UE, sa fi votat pentru de. continuă pe B1

Laura Codruta Kovesi: Nici eu nu stiu cum a votat ambasadorul roman la UE Luminita Odobescu primise indicatii de la Viorica Dancila sa respinga nominalizarea sa

Laura Codruta Kovesi, proaspat desemnata procuror-sef al Parchetului European, a recunoscut ca nici macar ea nu stie cum a votat Luminita Odobescu, ambasadorul Romaniei la UE, care primise indicatii de la.

Rares Bogdan (PNL): PPE a votat in corpore pentru Kovesi. Societatea civila este marele castigator al acestei lupte Cand isi incepe noul Parchet European activitatea si ce face procurorul-sef pana atunci (VIDEO)

Eurodeputatul Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, a afirmat ca absolut toti cei 11 din cele 17 voturi obtinute de Laura Codruta Kovesi in COREPER, care au condus la.

Rares Bogdan (PNL), despre mesajele USR dupa victoria lui Kovesi: Votul n-a fost al partidelor, a fost al statelor. Presedintele Iohannis a fost decisiv (VIDEO)

Eurodeputatul Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, a comentat, in direct pe B1TV, campania desfasurata de USR vizavi de desemnarea lui Kovesi in fruntea Parchetului.

Rares Bogdan, despre negocierile privind desemnarea Procurorului sef european : Consiliul UE il sustine in continuare pe Jean Francois Bohnert Croatia, Grecia si Letonia, pe lista tarilor care NU o vor pe Kovesi

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a scris, luni, pe pagina sa de Facebook, ca negociatorii Consiliului Uniunii Europene i-au informat pe cei ai Parlamentului European ca tehnic, scriptic, Jean Francois Bohnert este.

Rares Bogdan (PNL): PSD vrea neaparat sa coboare sub 10%. Teodorovici e singurul roman care merge prin Moscova ca sa ajunga pe malul Atlanticului (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, a afirmat marti seara, in direct pe B1TV, ca oamenii din PSD vor neaparat sa coboare sub un scor electoral de 10%, avand.

Rares Bogdan, mesaj crunt pentru Viorica Dancila

Rares Bogdan, cel care acum este europarlamentar PNL, i-a trimis un mesaj crunt Vioricai Dancila, dupa ce, dupa cum considera fostul om de televiziune, premierul a spus minciuni din nou.

PNL depune motiunea de cenzura, in urmatoarele doua saptamani. Rares Bogdan: Tariceanu, mai critic la adresa PSD decat Malin Bot, Cristi Dide si Marian Ceausescu. Sa o voteze si el, si Ponta, si Hunor (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a anuntat, in direct pe B1TV, ca liberalii vor depune motiunea de cenzura, in urmatoarele doua saptamani. Eurodeputatul a precizat ca formatiunea din care face.

Rares Bogdan: PNL nu va taia pensiile, dar le va impozita pe cele speciale. Nu va anula voucherele de vacanta, ci le va oferi si catre companii private Cum ii raspunde eurodeputatul lui Dancila (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, a explicat luni seara, in direct pe B1TV, ca formatiunea liberala nu are de gand sa taie pensiile, in ciuda afirmatiilor.

Rares Bogdan, reactie incisiva dupa apelul lui Dancila catre Opozitie: Va dau eu pact, pactul pentru eliberarea Romaniei de hotii din PSD. Timpul nesimtitilor a expirat! Premierul ceruse un acord privind bunastarea romanilor

Eurodeputatul Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, a reactionat incisiv, dupa ce premierul Dancila a lansat un apel catre Opozitie privind semnarea unui pact pentru.

Rares Bogdan arunca bomba in cazul lui Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis s-ar fi implicat direct in cazul validarii Laurei Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef european, dupa ce fosta sefa DNA a avut, joi, in favoarea sa atat votul din COREPER,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )