Libnet.ro
UNICEF

08:30

DACIAN CIOLOS: Procesul de desemnare a lui Kovesi procuror-sef european, blocat politic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DACIAN CIOLOS: Procesul de desemnare a lui Kovesi procuror-sef european, blocat politic

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat ca procesul de desemnare a Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror-sef al Parchetului European a fost blocat politic, iar daca acest lucru nu s-ar fi intamplat aceasta ar fi deja in functie. Ciolos sustine ca doar competenta lui Kovesi o va duce acolo, cand o va aduce, pentru ca fiecare candidatura a fost pe cont propriu. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Interviu. Dacian Ciolos, mesaj pentru colegii din USR, care vorbesc foarte mult de Presedintie: Noi trebuie sa guvernam Romania Am avut o discutie cu dl. Macron despre Kovesi

Dacian Ciolos, liderul Renew Europe, cel de-al treilea grup de eurodeputati din Parlamentul European, a declarat, miercuri, intr-un interviu pentru HotNews. ro, ca a discutat cu presedintele Frantei si ca Emanuel Macron i-a spus ca vrea sa o sustina pe Laura Codruta Kovesi la functia de procuror-sef european.

Dacian Ciolos: Franta nu poate retrage candidatura lui Jean-Francois Bohnert la conducerea Parchetului European

Presedintele PLUS, europarlamentarul Dacian Ciolos, a declarat vineri seara ca Franta nu poate retrage candidatura lui Jean-Francois Bohnert la conducerea Parchetului European, pentru ca niciunul dintre candidati.

Dacian Ciolos: Observ din ce in ce mai multe atacuri murdare si nefondate la adresa mea

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a afirmat, sambata, intr-o postare pe Facebook, ca este tinta unor atacuri murdare lansate tocmai din partea celor care reclama public astfel de manifestari. Ciolos spune ca.

Ciolos, despre numirea lui Kovesi procuror-sef european: Daca nu ar fi fost blocat politic, ar fi fost deja desemnata

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat ca procesul de desemnare a Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror-sef al Parchetului European a fost blocat politic, iar daca acest lucru nu s-ar fi intamplat aceasta ar fi deja in functie. Ciolos sustine ca doar competenta lui Kovesi o va duce acolo, cand o va aduce, pentru ca fiecare candidatura a fost pe cont propriu.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )