Libnet.ro
UNICEF

12:15

Dan Barna, gafa monumentala intr-o conferinta de presa: Unele glumite sociale fac cariera

Antena3 Antena3,
Dan Barna, gafa monumentala intr-o conferinta de presa: Unele glumite sociale fac cariera

Dan Barna, liderul USR, a facut o gafa in timpul conferintei de presa pe care a sustinut-o miercuri cand a anuntat ca ramane la conducerea partidului. Acesta a folosit cuvantul succesuri, in loc de. continuă pe Antena3

Dan Barna, gafa in timpul conferintei de presa. Cum au reactionat colegii din USR

Dan Barna a facut o gafa in timpul conferintei de presa pe care a sustinut-o miercuri. Liderul USR a folosit termenul succesuri, in loc de succese, spre amuzamentul colegilor de partid. Aceeasi gafa a fost facuta si de Elena Basescu, fiica fostului presedinte Traian Basescu, in urma cu mai multi ani. Dan Barna a folosit .

Dan Barna, GAFA gramaticala monumentala: Dupa niste SUCCESURI... Cum s-a scuzat liderul USR (VIDEO)

Dan Barna a comis, miercuri, intr-o conferinta de presa, o gafa gramaticala impardonabila. Probabil emotionat pentru ca beneficiaza de sustinerea colegilor pentru a fi in continuarea presedintele USR,.

Dan Barna, dupa ce a spus succesuri in loc de succese: Unele glumite sociale fac cariera

Liderul USR Dan Barna a afirmat, miercuri, dupa ce a facut o gafa, folosind pluralul succesuri in loc de forma corecta, succese, ca unele glumite sociale fac cariera, scrie Mediafax.

Dan Barna, replica pentru Ciolos: Trebuie sa construim cu loialitate intre parteneri Nu o sa ne impiedicam in gesturi precum o intrerupere la o conferinta sau scrisori transmise prin presa

Dan Barna reactioneaza acid dupa scrisoarea transmisa de PLUS, partidul lui Dacian Ciolos, in care sunt propuse un organism comun de conducere si transformarea intr-o fuziune a celor doua partide, liderul USR spunand ca trebuie construit cu loialitate intre parteneri. Si tocmai de aceea nu o sa ne impiedicam in gesturi precum o intrerupere la o conferinta de presa sau scrisori deschise trimise prin presa, spune Barna, sustinand ca el i-a propus lui Ciolos inca dinaintea europarlamentarelor fuziunea celor doua partide.

Dan Barna, cu succesuri pe urmele Elenei Basescu. Unele glumite sociale fac cariera

Liderul USR Dan Barna a vorbit astazi intr-o conferina de presa despre nevoia Opozitiei de a colabora pentru un candidat unic la Primaria Capitalei dar si despre posibilitatea unei fuziuni intre USR si PLUS. De asemenea, Barna a comis aceeasi eroare de exprimare care a facut-o faimoasa Elena Basescu - succesuri. Ulterior, Barna si-a recunoscut pe Facebook greseala.

Dan Barna, atac dur la adresa lui Basescu: Are un tupeu special. De la ce a pornit totul

Dan Barna i-a dat o replica dura lui Traian Basescu, dupa ce fostul presedinte al Romaniei a acuzat USR ca este un partid neomarxist. Liderul USR a postat un mesaj pe contul personal de Facebook in care a i-a atras atentia lui Basescu sa isi vada de barca lui. Dan Barna: Traian Basescu are un .

DAN BARNA: Pe termen scurt este putin probabila fuziunea USR cu PLUS, pana la alegerile locale

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, miercuri, ca, pe termen scurt, o fuziune a partidului cu PLUS este putin probabila, obiectivul fiind intarirea Aliantei USR PLUS in perspectiva alegerilor locale, transmite Agerpres.

Dan Barna ramane la conducerea USR: Experienta de la prezidentiale ne indreptateste sa continuam

UPDATE Liderul USR, Dan Barna, a declarat ca 75% dintre colegii sai de partid au decis sa ramana la conducerea USR. Considerati ca Dan Barna ar trebui sa-si dea demisia de la conducerea USR?, a f.

VIDEO Dan Barna ramane la conducerea USR, au decis membrii de partid in urma scrutinului intern: Trebuie sa strangem randurile

Dan Barna a anuntat ca va ramane la conducerea USR, dupa ce peste 70% dintre membrii USR care au votat intr-un scrutin intern au optat ca el sa ramana presedinte al partidului. Votul online vine dupa ce Barna, candidat al USR-PLUS la prezidentiale, a ratat intrarea in turul al doilea al alegerilor.

Dan Barna ramane la conducerea USR Acesta a anuntat din nou ca il sustine pe Iohannis pentru un nou mandat la Cotroceni (VIDEO)

Dan Barna a declarat ca beneficiaza de sustinerea colegilor pentru a fi in continuarea presedintele USR. Este rezultatul unei consultari interne online, care s-a desfasurat vreme de cinci zile. Barna.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )