Libnet.ro
UNICEF

10:15

Dragnea convoaca Parlamentul in sesiune extraordinara, pentru investirea noului Guvern

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dragnea convoaca Parlamentul in sesiune extraordinara, pentru investirea noului Guvern

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, ieri, ca Parlamentul va fi convocat in sesiune extraordinara, astfel incat pe 29 ianuarie sa fie dat votul de investitura pentru Guvernul condus de Viorica Dancila. continuă pe Ziarul Bursa

Catalonia: Acord al celor doua mari partide pro-independenta pentru investirea lui Puigdemont

Cele doua principale formatiuni pro-independenta din Catalonia au anuntat marti ca au ajuns la un acord pentru investirea in functia de sef al guvernului regional a lui Carles Puigdemont, instalat in Belgia si vizat de urmarirea penala in Spania, transmite AFP.

Liviu Dragnea, declaratii impreuna cu premierul desemnat Viorica Dancila: Am incredere in dumneaei, este o doamna decenta, agreabila si foarte competenta / Presedintele a ales stabilitatea

Liderul PSD Liviu Dragnea a salutat miercuri seara, intr-o declaratie de presa, decizia presedintelui Klaus Iohannis de a o desemna in functia de prim-ministru pe Viorica Dancila, propunerea PSD, afirmand ca seful statului a ales stabilitatea, in ciuda presiunilor partidelor din opozitie. Dragnea a anuntat ca de luni vor incepe discutiile privind componenta noului cabinet, iar Parlamentul va fi convocat in sesiune extraordinara pentru votul de investitura in data de 29 ianuarie.

O noua sedinta CEx al PSD, pentru propunerea noului premier, programata marti la ora 11:00

Presedintele PSD Dolj, senatorul Claudiu Manda, a anuntat, luni seara, ca o noua sedinta a Comitetului Executiv al PSD pentru a nominaliza noua propunere de premier este programata marti la ora 11:00.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2544 seconds )