Libnet.ro
UNICEF

17:15

Gianni Pittella, liderul grupului social-democrat din Parlamentul European, o felicita pe Dancila

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gianni Pittella, liderul grupului social-democrat din Parlamentul European, o felicita pe Dancila

Grupul social-democrat o felicita pe Viorica Dancila pentru numirea ca nou prim-ministru al Romaniei, a declarat astazi Gianni Pittella, liderul grupului social-democrat din Parlamentul European, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Liderul grupului social-democrat din Parlamentul European o felicita pe Viorica Dancila

Liderul grupului social-democrat din Parlamentul European, Gianni Pittella, a declarat miercuri, dupa ce Viorica Dancila a fost numita de presedintele Klaus Iohannis in fruntea viitorului guvern al.

Provocarile anului 2018 in Parlamentul European

Prima sesiune plenara in Parlamentul European incepe pe astazi, pe 15 ianuarie, la Strasbourg. Provocarile anului 2018 in Parlamentul European sunt legate de migratie, de cati.

Cu ce s-a remarcat Viorica Dancila in Parlamentul European

Viorica Dancila e de noua ani in Parlamentul European. Din 2009, aceasta a avut un singur raport pentru care a fost raportor principal. Europarlamentara a ajuns in atentia presei dupa un interviu.

Laszlo Tokes, afirmatii uluitoare in Parlamentul European: Mihai Tudose a amenintat saptamana trecuta maghiarii cu spanzuratoarea

Eurodeputatul Laszlo Tokes a cerut cuvantul inParlamentul European, pentru a anunta ca fostul premierMihai Tudose ar fi amenintat maghiarii din Romaniacu.

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )