Libnet.ro
UNICEF

20:15

Liviu Dragnea, declaratii impreuna cu premierul desemnat Viorica Dancila: Am incredere in dumneaei, este o doamna decenta, agreabila si foarte competenta / Presedintele a ales stabilitatea

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea, declaratii impreuna cu premierul desemnat Viorica Dancila: Am incredere in dumneaei, este o doamna decenta, agreabila si foarte competenta / Presedintele a ales stabilitatea

Liderul PSD Liviu Dragnea a salutat miercuri seara, intr-o declaratie de presa, decizia presedintelui Klaus Iohannis de a o desemna in functia de prim-ministru pe Viorica Dancila, propunerea PSD, afirmand ca seful statului a ales stabilitatea, in ciuda presiunilor partidelor din opozitie. Dragnea a anuntat ca de luni vor incepe discutiile privind componenta noului cabinet, iar Parlamentul va fi convocat in sesiune extraordinara pentru votul de investitura in data de 29 ianuarie. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea, declaratii impreuna cu premierul desemnat Viorica Dancila: Am incredere in dumneaei, pentru ca e o doamna decenta, agreabila si foarte competenta

Liderul PSD Liviu Dragnea a salutat miercuri seara, intr-o declaratie de presa, decizia presedintelui Klaus Iohannis de a o desemna in functia de prim-ministru pe Viorica Dancila, propunerea PSD, afirmand ca seful statului a ales stabilitatea, in ciuda presiunilor partidelor din opozitie. Dragnea a anuntat ca de luni vor incepe discutiile privind componenta noului cabinet, iar Parlamentul va fi convocat in sesiune extraordinara pentru votul de investitura in data de 29 ianuarie.

Liviu Dragnea: Presedintele a ales stabilitatea. Viorica Dancila, o doamna decenta, agreabila si foarte competenta. Care au fost PRIMELE DECLARATII ale premierului desemnat (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat convocarea unei sedinte extraordinra a Parlamentului pentru data de 29 ianuarie, cand ar urma sa aiba loc votul de investitura al cabinetului Dancila. Asta.

Discurs dur in Parlamentul European: Cum condamna premierul propus, Viorica Dancila, in 2017 protestele impotriva OUG 13 (VIDEO)

Premierul propus de PSD, europarlamentarul Viorica Dancila, s-a dovedit, de-a lungul timpului, o aparatoare vehementa a actiunilor social-democratilor, inclusiv in fata alesilor europeni. Un astfel de.

VIDEO Cum condamna premierul propus Viorica Dancila protestele din 2017 si apara actiunile PSD-ALDE in privinta justitiei

Ca europarlamentar, Viorica Dancila a aparat in Parlamentul European actiunile PSD-ALDE privind justitia, in mai multe cuvantari. In 1 februarie 2017, in Parlamnetul European, Viorica Dancila a anuntat ca in Romania au avut loc proteste violente, cu petarde si pietre aruncate.

Am prezentat popunerea ca Viorica Dancila sa fie premier; i-am spus presedintelui ca este o doamna neconflictuala

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, astazi, dupa intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis, care a durat aproximativ 20 de minute, ca i-a prezentat propunerea ca Viorica Dancila sa fie premier, precum si sustinerea de care aceasta beneficiaza. Dragnea s-a declarat sigur ca Dancila va fi nominalizata pentru postul de premier.

Viorica Dancila, dupa anuntul lui Iohannis: Pentru noi este importanta punerea in practica a programului de guvernare

Premierul desemnat, Viorica Dancila, a declarat, miercuri, ca asteapta votul de investitura din Parlament si ca Romania trebuie sa se pregateasca pentru preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene.

Audio SOCANT. Viorica Dancila a grait in limba engleza... (VIDEO)

Liviu Dragnea a laudat-o pe Viorica Dancila pentru capacitatile sale de a comunica in limbile engleza si franceza. Iata ca un discurs sustinut de europarlamentarul PSD in limba engleza a fost.

Ce avere are Viorica Dancila, propusa de PSD pentru functia de premier

Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, are o avere considerabila. Potrivit declaratiei de avere, impreuna cu sotul, Viorica Dancila detine imobile in judetele Brasov,.

Liviu Dragnea face declaratii la ora 18.00

Presedintele PSD, LIviu Dragnea, va face declaratii la ora 18. 00, dupa declaratia sustinuta de presedintele Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a desemnat-o pe Viorica Dancila pentru fotoliul de.

Comunitatea Coruptia ucide, CRITICI pentru Iohannis: Viorica Dancila, marioneta lui Liviu Dragnea. Presedintele a facut un gest inacceptabil de complicitate cu PSD

Reprezentantii comunitatii Coruptia ucide au criticat miercuri, intr-un mesaj publicat pe Facebook, faptul ca presedintele Klaus Iohannis a desemnat-o pe Viorica Dancila sa ocupe functia de.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )