Libnet.ro
UNICEF

07:15

Liviu Dragnea face acuzatii dure. Cine vrea ruperea Guvernului

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea face acuzatii dure. Cine vrea ruperea Guvernului

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, liderul PSD, a sustinut marti ca sunt institutii, poate si persoane, care vor sa confiste acest guvern si a afirmat ca este de fapt. continuă pe Antena3

Liviu Dragea face acuzatii dure. Cine vrea ruperea Guvernului

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, liderul PSD, a sustinut marti ca sunt institutii, poate si persoane, care vor sa confiste acest guvern si a afirmat ca este de fapt.

Liviu Dragnea accepta inlocuirea sefului ANCOM. Decizia ar putea fi luata miercuri. Postul i-ar putea reveni lui Grindeanu

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca este de acord cu revocarea sefului ANCOM, el precizand ca va propune colegilor din Birourilor Permanente ca propunerea de revocare sa fie discutata miercuri, in plenul reunit, daca va veni solicitarea din partea comisiilor economice.

Liviu Dragnea nu neaga varianta ca Sorin Grindeanu sa preia sefia ANCOM

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus marti, la Parlament, ca este de acord cu schimbarea sefului Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) la doar cinci luni de la numire si nu a negat ca la sefia institutiei ar putea fi numit fostul premier Sorin Grindeanu, potrivit News. ro.

Liviu Dragnea a facut un anunt soc. Legea pensiilor se amana

Liviu Dragnea spune ca legea pensiilor se amana. Nu trebuie sa isi produca efectele in 2018 spune seful PSD, desi promisiunile sunau altfel in campania.

Liviu Dragnea nu neaga varianta ca Sorin Grindeanu sa preia sefia ANCOM

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus astazi, la Parlament, ca este de acord cu schimbarea sefului Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) si nu a negat ca la sefia institutiei ar putea fi numit fostul premier Sorin Grindeanu.

Liviu Dragnea nu neaga varianta ca Sorin Grindeanu sa preia sefia ANCOM

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus marti, la Parlament, ca este de acord cu schimbarea sefului Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) la doar cinci luni de la numire si nu a negat ca la sefia institutiei ar putea fi numit fostul premier Sorin Grindeanu.

Liviu Dragnea: Miercuri are loc o sedinta a Coalitiei in care se discuta legile Justitiei

Pachetul de legi pe Justitie, proiectul de buget pe anul viitor, split TVA si legile care vor fi initiate in Parlament sunt cateva dintre punctele aflate pe agenda sedintei coalitiei de guvernare care va avea loc miercuri, a anuntat presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea despre informatia ca Mihai Tudose i-ar fi cerut demisia: O minciuna si o prostie

Liderul social-democratilor Liviu Dragnea, presedinte al Camerei Deputatilor, a catalogat marti drept o minciuna si o prostie informatia conform careia, in sedinta Comitetului Executiv.

Liviu Dragnea, dupa ce Iohannis a semnat decretele de numire a noilor ministri: Era putin probabil sa nu-i nominalizeze. Sunt bine pregatiti toti trei

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, liderul PSD, a sustinut ca nu a avut emotii in privinta desemnarii de catre seful statului a noilor ministri in Guvern si a reafirmat ca nu va part.

Liviu Dragnea, despre demisia ceruta de Tudose: Daca deranjez, ma evapor (FOTO)

Liviu Dragnea a negat intr-o declaratie de presa tinuta marti informatiile lansate in spatiul public de catre sociologul Marius Pieleanu care a afirmat ca premierul Mihai Tudose i-ar fi cerut sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )