Libnet.ro
UNICEF

17:45

Liviu Dragnea, intrevedere cu presedintele American Jewish Committee. Ce au discutat cei doi lideri

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea, intrevedere cu presedintele American Jewish Committee. Ce au discutat cei doi lideri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, vineri, ca a avut o intalnire cu liderul American Jewish Committee, vorbind cu aesta despre Muzeul Holocaustului, dar si despre Parteneriatul Strategic Romania-SUA. continuă pe Adevărul

Comunitatile evreiesti din SUA sunt la curent cu rolul activ al Romaniei in combaterea antisemitismului

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a avut astazi o intrevedere cu o delegatie condusa de presedintele American Jewish Committee, David Harris, cu aceasta ocazie fiind evidentiat rolul activ al Romaniei in combaterea discriminarii, xenofobiei si antisemitismului, conform Agerpres.

Liviu Dragnea, primele declaratii dupa consultarile de la Cotroceni. Ce a discutat cu Iohannis

Consultarile la Palatul Cotroceni au inceput miercuri la ora 12. Primii chemati au fost liderii PSD-ALDE. Am avut o intalnire cu presedintele Romaniei in acest.

Liviu Dragnea explica strategia. Doreste modificarea legislatiei! Ce schimbari propune

Liviu Dragnea vrea modificarea legislatiei astfel incat secretarii de stat sa nu mai fie numiti de catre premier, ci direct de ministri. Liviu Dragnea a precizat ca acest subiect a fost discutat.

Martor in procesul lui Liviu Dragnea: Daca nu as fi executat dispozitiile, mi-as fi pierdut locul de munca si mi-ar fi fost foarte greu sa mai gasesc altul in judetul Teleorman

Jenica Dumitru, fosta sefa la Resurse umane la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman, a declarat, marti, in fata magistratilor de la instanta suprema, ca a discutat cu directoarea institutiei, Alesu Floarea, despre cele doua angajate care lucrau de fapt la PSD, insa aceasta i-a spus ca nu e treaba ei, iar de acest lucru avea cunostinta si Liviu Dragnea.

Presedintele CJ Neamt, ridicat de DNA. Ionel Arsene este un apropiat al liderului PSD, Liviu Dragnea

Fostul deputat Ionel Arsene a fost ridicat de procurorii DNA sub acuzatia de trafic de influenta. Arsene este acum presedintele Consiliului Judetean Neamt. El este cunoscut si ca un apropiat al sefului PSD, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea: Presedintele a ales stabilitatea. Viorica Dancila, o doamna decenta, agreabila si foarte competenta. Care au fost PRIMELE DECLARATII ale premierului desemnat (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat convocarea unei sedinte extraordinra a Parlamentului pentru data de 29 ianuarie, cand ar urma sa aiba loc votul de investitura al cabinetului Dancila. Asta.

Liviu Dragnea face declaratii la ora 18.00

Presedintele PSD, LIviu Dragnea, va face declaratii la ora 18. 00, dupa declaratia sustinuta de presedintele Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a desemnat-o pe Viorica Dancila pentru fotoliul de.

Liviu Dragnea a dezvaluit de ce s-a razgandit in privinta participarii la consultarile cu presedintele Iohannis: Viata bate filmul

Liviu Dragnea a dezvaluit care a fost motivul pentru care s-a razgandit in privinta prezentei sale la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotrocnei. Atunci cand am.

Lovitura pentru Liviu Dragnea. Klaus Iohannis a retrimis o lege importanta in Parlament

Klaus Iohannis il loveste puternic pe Liviu Dragnea, la doar o zi dupa ce a acceptat propunerea de premier facuta de PSD. Presedintele a decis sa retrimita in Parlament una dintre legile despre.

PSD: Patru propuneri de premieri in 12 luni. Cum suna prezentarea lui Liviu Dragnea pentru fiecare

In 12 luni de guvernare, PSD a propus patru premieri. Prima propunere si cea refuzata de presedintele Klaus Iohannis a fost Sevil Shhaideh. Liviu Dragnea avea doar cuvinte de lauda la adresa colegei sale de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )