Libnet.ro
UNICEF

23:30

Liviu Dragnea, replica dura pentru Marian Oprisan

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, replica dura pentru Marian Oprisan

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat marti seara ca nu este de acord cu liderul organizatiei Vrancea, Marian Oprisan, care a afirmat despre el ca mai face din cand in cand pe stapanul. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, replica pentru Niculae Badalau: Razvan Cuc e membru la PSD Neamt de vreo doua saptamani. inteleg ingrijorarea PSD Giurgiu, dar PSD Neamt il sustine foarte tare (VIDEO)

Propunerea unei persoane pentru portofoliul Transporturilor naste discutii aprinse in PSD. Dupa ce s-a vehiculat numele lui Razvan Cuc, Niculae Badalau, presedintele organizatiei judetene Giurgiu a anuntat c.

Tariceanu, replica dura pentru ministrul de Finante, Eugen Teodorovici: Sa-si tina parerile pentru el

Se lasa cu replici dure in coalitia PSD-ALDE. Asta dupa ce presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, l-a pus la punct pe ministrul de Finante, Eugen Teodorovici. intre noi, cei de la ALDE, si domnul.

Sectia de investigare a magistratilor a incercat de trei ori sa preia ancheta in dosarul Tel Drum-Liviu Dragnea de la DNA

Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie a formulat trei cereri consecutiv catre procurorii DNA prin care solicita transmiterea dosarului Tel Drum, in care liderul PSD, Liviu Dragnea, este cercetat pentru mai multe infractiuni de coruptie.

MARIAN OPRISAN: Dragnea face pe stapanul partidului

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, ieri seara, dupa CEX PSD ca Liviu Dragnea face uneori pe stapanul partidului, iar la toamna trebuie organizat un congres pentru ca lui Dragnea ii expira mandatul. Dragnea il contrazice si spune ca un congres nu e oportun.

Marian Oprisan lanseaza sageti otravite catre Liviu Dragnea: Face pe stapanul partidului. De cand a ajuns la Bucuresti, s-a schimbat

Marian Oprisan, presedintele CJ Vrancea, a dat de pamant cu Liviu Dragnea, dupa CExN al PSD, acuzandu-l ca s-a metamorfozat de cand a ajuns sef la Bucuresti, dar si ca se crede stapanul partidului, po.

VIDEO Liviu Dragnea, dupa ce Oprisan a cerut Congres pentru conducerea PSD: Total inoportun / Despre OUG a lui Tudorel Toader: Nu stiam de ea, dar am citit-o, e n regula

Seful PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti seara ca nu este oportuna acum o discutie despre organizarea unui Congres al partidului, dupa ce Marian Oprisan a cerut acest lucru, avand in vedere ca mandatul lui Dragnea se incheie la sfarsitul acestui an. intr-o conferinta de presa sustinuta la finalul sedintei conducerii partidului, Dragnea a spus ca nu stia despre ordonanta de urgenta pentru modificarea legilor Justitiei, aprobata de Guvern, dar a citit-o si este in regula.

Protestatarul etichetat Securila de catre Liviu Dragnea ii cere acestuia daune morale de 45.000 de lei

Protestatarul Marian Morosanu, poreclit Ceausescu, a depus, miercuri, la Judecatoria Sectorului 3, o cerere de chemare in judecata a liderului PSD Liviu Dragnea, caruia ii cere daune morale de 45. 000 de lei pentru ca i s-a adresat cu apelativul de Securila.

Marian Oprisan: Colegii mei mi-au oferit functia de ministru al Dezvoltarii si vicepremier inaintea Olgutei Vasilescu

Marian Oprisan, liderul PSD Vrancea, sustine ca i s-a propus functia de vicepremier si ministru al Dezvoltarii, inainte ca portofoliile sa-i fie oferite Olgutei Vasilescu, dar a refuzat, potrivit.

Marian Oprisan (PSD Vrancea): Daca un ministru nu este sustinut de organizatia din care provine, inseamna ca este o imensa problema

Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, a declarat, marti, inaintea Comitetului Executiv National al PSD, ca este o mare problema daca o persoana propusa ca ministru nu se bucura de.

UPDATE Procesul n care Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani si jumatate de nchisoare - o noua amnare dupa ce liderul PSD a anuntat instanta ca vrea sa fie audiat. Un nou termen, n 18 martie

Magistratiii instantei supreme au dispus luni o noua amanare in dosarul privind angajarile fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman, in care liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. Dosarul a fost amanat de mai multe ori, incepand din septembrie anul trecut, din cauza controverselor privind constituirea completurilor de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie. La termenul de luni, Liviu Dragnea a cerut sa fie audiat, iar magistratii au fixat un nou termen pentru 18 martie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )