Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura: Am avut discutii si cu Kelemen Hunor

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura: Am avut discutii si cu Kelemen Hunor

Ludovic Orban a spus, vineri, ca a discutat cu liderul UDMR, Kelemen Hunor, despre sustinerea motiunii de cenzura Demiterea guvernului Dragnea - Dancila, o urgenta nationala!, dar a adaugat ca daca era ceva de anuntat, ar fi anuntat. continuă pe Hotnews

Apelul lui Ludovic Orban la social-democrati: Trebuie sa aleaga intre a fi fideli Romaniei si a fi SLUGILE lui Liviu Dragnea. Poate CEx-ul se va manifesta ca o SECTA de SINUCIGASI

Ludovic Orban, catre social-democrati inaintea CEx-ului de vineri: Trebuie sa aleaga intre a fi fideli Romaniei si a fi SLUGILE lui Liviu Dragnea Liderul PNL, Ludovic Orban, le-a transmis social-democratilor.

Ludovic Orban: Dragnea trebuie sa demisioneze de urgenta din toate functiile publice pe care le detine (VIDEO)

Dupa condamnarea lui Liviu Dragnea, Ludovic Orban a declarat ca seful PSD trebuie sa demisioneze de urgenta din toate functiile publice. Nu am obiceiul sa comentez deciziile instantelor, dar cred ca.

PNL depune azi motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila. Cine nu voteaza motiunea e un lacheu al lui Dragnea

Conducerea PNL depune miercuri motiunea de cenzura si vrea ca luni sa aiba loc citirea in plen, iar votul sa fie spre sfarsitul saptamanii viitoare. Cuvantul decisiv va fi cel al conducerii celor doua Camere, Biroul Permanent reunit putand sa schimbe acest calendar. Liderul PNL, Ludovic Orban, a subliniat ca cine nu va vota motiunea e lacheu al lui Dragnea.

ştiri din Politica

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )