Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ludovic Orban (PNL): Obiectivul nostru este sa scoatem complet PSD din Bucuresti (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban (PNL): Obiectivul nostru este sa scoatem complet PSD din Bucuresti (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a subliniat, joi seara, in direct pe B1 TV, ca obiectivul PNL este sa scoata complet PSD din Bucuresti. Liderul liberalilor a explicat ca ar prefera o formula comuna si la. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: Obiectivul nostru fundamental este digitalizarea ANAF

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca obiectivul fundamental al Guvernului este digitalizarea ANAF.

Ludovic Orban: Planul de relansare economica este foarte ambitios. Va schimba strategia de dezvoltare a Romaniei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, la debutul sedintei de Guvern, ca programul de relansare economica la care au lucrat liberalii este unul foarte ambitios si va schimba viziunea asupra modului in.

Ludovic Orban: Digitalizarea ANAF, obiectiv clar asumat. Primul lucru e sa-l convingi pe functionar ca e inclusiv in interesul lui

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca digitalizarea administratiei, implicit a ANAF, este un obiectiv clar asumat al Guvernului PNL. Pasi s-au facut in acest sens, dar mici deoarece guvernantii au trebuit s.

Ludovic Orban, decizie de ultima ora! Cine va fi candidatul PNL la Primaria Capitalei. A surprins pe toata lumea

Ludovic Orban a venit cu o serie de precizari surprinzatoare. in contextul zvonurilor potrivit carora Rares Bogdan ar putea fi candidatul PNL pentru Primaria Capitalei, premierul a tinut sa transeze lucrurile odata pentru totdeauna.

LUDOVIC ORBAN: Nu renuntam sub nicio forma la cota unica

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca PNL apara cota unica si ca nu renunta sub nicio forma la aceasta.

Premierul Ludovic Orban, despre planul de relansare economica: Vom urma un model bazat pe investitii, digitalizare, inovare, competitivitate, export si transfer tehnologic (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a prezentat, alaturi de presedintele Klaus Iohannis si o serie de ministri PNL, planul national de investitii si relansare economica Recladim Romania, ocazie cu care.

Ludovic Orban: Parlamentul emite reglementari in care reduce posibilitatea autoritatilor de a asigura respectarea regulilor Ce a spus despre CCR si Avocatul Poporului (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, joi seara, in direct pe B1 TV, despre relatia Guvernului cu celelalte institutii ale statului. Demnitarul sustine ca este foarte greu pentru un cabinet sa asigure sanatatea.

Ludovic Orban: Romania are un potential turistic urias. Ospitalitatea romanilor ar putea fi un brand de tara. De multe ori, prejudecatile strainilor sunt in totala contradictie cu realitatea (VIDEO)

Ospitalitatea romanilor ar putea sa fie un brand de tara, este de parere premierul Ludovic Orban, care a explicat ca, de multe ori, prejudecatile strainilor despre cetatenii Romaniei sunt in totala.

Premierul Ludovic Orban prezinta miercuri, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis, Planul national de investitii si de relansare economica

Premierul Ludovic Orban prezinta miercuri, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis, Planul national de investitii si de relansare economica. Evenimentul este programat de la ora 18:00, la Clubul Diplomatic.

Premierul Ludovic Orban, in vizita pe santierul drumului expres Craiova-Pitesti. Lucrarea este in intarziere pe tronsonul 1

Premierul Ludovic Orban si-a inceput marti, 30 iunie 2020, vizita de lucru programata in judetul Olt cu o intalnire cu reprezentantul constructorului tronsonului 1 al drumului expres Craiova-Pitesti. Vizita va continua cu o oprire si pe tronsonul 2 al obiectivului si se va incheia la societatea slatineana ALRO.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2476 seconds )