Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ludovic Orban ii raspunde lui Dan Barna la criticile despre relansarea economica: ii recomand sa citesca! Am muncit enorm!

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban ii raspunde lui Dan Barna la criticile despre relansarea economica: ii recomand sa citesca! Am muncit enorm!

Ludovic Orban i-a raspuns criticilor lui Dan Barna cu privire la programul de relansare economica. Premierul sustine ca liderul USR nu a citit programul si ii recomanda sa faca acest lucru. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: ii recomand lui Dan Barna sa citeasca planul de relansare economica Principalele declaratii facute de premier, in direct pe B1 TV (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a fost prezent, joi, in studioul B1 TV, la Dosar de politician cu Silviu Manastire, unde a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe agenda publica. Printre temele.

PNL si USR ar putea avea candidati comuni la alegerile locale in fiefurile PSD. Dan Barna: Propunerile noastre pentru primariile de sectoare nu sunt batute in cuie

Dan Barna, liderul USR, sustine ca a avut o noua intalnire cu Ludovic Orban, omologul sau de la PNL, si ca au ajuns la un consens astfel incat sa colaboreze pentru desemnarea unor candidati comuni la.

Premierul Orban raspunde liderilor din Opozitie: Bat campii. Habar nu aveau!

Ludovic Orban a raspuns criticilor venite din partea Opozitiei, dupa ce Executivul PNL a prezentat noul program de relansare a economiei. Premierul sustine ca liderii opozanti bat campii si ca nu le-a trecut prin cap masurile economice.

LUDOVIC ORBAN: Cine nu a fost testat de Firea sa voteze cu Nicusor Dan

Prezent duminica seara la postul de televiziune Realitatea Plus, premierul a fost intrebat in legatura cu motiunea impotriva ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, prilej pentru Ludovic Orban sa o ironizeze pe Gabriela Firea.

Ludovic Orban: Parlamentul emite reglementari in care reduce posibilitatea autoritatilor de a asigura respectarea regulilor Ce a spus despre CCR si Avocatul Poporului (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, joi seara, in direct pe B1 TV, despre relatia Guvernului cu celelalte institutii ale statului. Demnitarul sustine ca este foarte greu pentru un cabinet sa asigure sanatatea.

Ludovic Orban, despre redeschiderea restaurantelor: Va fi sedinta. Trebuie sa stabilim reglementarea!

Ludovic Orban sustine ca va vorbi cu ministrii Sanatatii, Economiei si Internelor, la care vor fi invitati si reprezentantii HoReCa, pentru a pregati deschiderea restaurantelor, insa a atras atentia ca acestea isi vor relua activitatea atunci cand vor permite conditiile epidemiologice.

Premierul Ludovic Orban, despre planul de relansare economica: Vom urma un model bazat pe investitii, digitalizare, inovare, competitivitate, export si transfer tehnologic (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban prezinta miercuri, alaturi de presedintele Klaus Iohannis, planul national de investitii si relansare economica Recladim Romania. Adunity_98749 Principalele.

Premierul Ludovic Orban, despre planul de relansare economica: Vom urma un model bazat pe investitii, digitalizare, inovare, competitivitate, export si transfer tehnologic (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a prezentat, alaturi de presedintele Klaus Iohannis si o serie de ministri PNL, planul national de investitii si relansare economica Recladim Romania, ocazie cu care.

Ludovic Orban, anunt despre noile masuri de relaxare. Suntem precauti...

Premierul Ludovic Orban s-a declarat ingrijorat de faptul ca romanii nu mai respecta masurile de precautie impotriva coronavirusului. Potrivit acestuia, chiar daca la inceput cetatenii s-au conformat, incetul cu incetul s-a intrat intr-o devalmasie si nu s-a mai respectat nicio regula.

Ludovic Orban: Romania are un potential turistic urias. Ospitalitatea romanilor ar putea fi un brand de tara. De multe ori, prejudecatile strainilor sunt in totala contradictie cu realitatea (VIDEO)

Ospitalitatea romanilor ar putea sa fie un brand de tara, este de parere premierul Ludovic Orban, care a explicat ca, de multe ori, prejudecatile strainilor despre cetatenii Romaniei sunt in totala.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )