Libnet.ro
UNICEF

13:16

Marcel Ciolacu, atac dur la premier: Orban devine toxic pentru Romania. Treziti-l si spuneti-i ca tara nu e o crasma!

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu, atac dur la premier: Orban devine toxic pentru Romania. Treziti-l si spuneti-i ca tara nu e o crasma!

Marcel Ciolacu vine cu un atac dur la adresa premierului PNL. Liderul PSD spune ca Orban devine toxic pentru Romania si ii transmite lui Klaus Iohannis un mesaj: Treziti-l si spuneti-i ca tara nu e o crasma!. continuă pe Antena3

Ciolacu: Orban devine toxic pentru Romania fiindca incepe sa indemne la anarhie. Domnule Iohannis, treziti-l si spuneti-i ca tara nu e o crasma!

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu afirma, dupa ce Ludovic Orban a indemnat la nerespectarea deciziei CCR privind izolarea in cazul suspiciunii de COVID-19, ca Orban devine toxic pentru Romania fiindca incepe sa indemne la anarhie si ii cere presedintelui Iohannis sa-l trezeasca pe premier si sa-i spuna ca tara nu e o crasma, concluzia sa fiind ca poti sa-l scoti pe Orban din carciuma, dar nu ai cum sa scoti carciuma din el.

MARCEL CIOLACU: Orban devine toxic pentru Romania fiindca incepe sa indemne la anarhie

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu afirma, dupa ce Ludovic Orban a indemnat la nerespectarea deciziei CCR privind izolarea in cazul suspiciunii de COVID-19, ca Orban devine toxic pentru Romania.

Ciolacu: Orban devine toxic pentru Romania fiindca incepe sa indemne la anarhie

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a scris sambata pe Facebook ca Ludovic Orban devine toxic si principala amenintare la stabilitatea statului, dupa ce premierul i-a indemnat pe romanii care sunt infectati cu noul coronavirus sa nu respecte deciziile Curtii Constitutionale si sa ramana in spitale.

Ciolacu, atac la guvernul Orban: A copiat ideile PSD. Va putea oare Iohannis sa le prezinte drept marete inventii liberale?

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, acuza guvernul Orban ca a preluat mai multe idei din programul de guvernare al social-democratilor si intreaba, retoric, daca presedintele Iohannis va putea sa inghita toate astea, demn ca un pelican, si sa le prezinte drept marete inventii liberale?.

Marcel Ciolacu, acuzatii grave! Totul a fost un tun, pe model Unifarm! Au spart banii tarii!

Marcel Ciolacu ataca dur reprezentantii PNL dupa scandalul pacanelelor scutite de impozite. Acesta sustine ca national-liberarii nu s-au lasat pana nu au mai dat pe sest o tura de facilitati fiscale pentru industria pacanelelor. De asemenea, acesta il acuza pe Nelu Tataru ca, cei 50 de milioane de euro platiti pentru mastile promise, au fost doar un tun pe model Unifarm.

MARCEL CIOLACU : 3 Diferenta dintre politicile PSD si gogosile electorale ale PNL e scoasa la iveala de Banca Mondiala

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri ca diferenta dintre politicile PSD si gogosile electorale ale PNL este scoasa la iveala de Banca Mondiala.

MARCEL CIOLACU: Diferenta dintre politicile PSD si gogosile electorale ale PNL e scoasa la iveala de Banca Mondiala

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi ca diferenta dintre politicile PSD si gogosile electorale ale PNL este scoasa la iveala de Banca Mondiala.

MARCEL CIOLACU: Combinatozaurii din Guvernul PNL nu protejeaza romanii, ci industria pacanelelor

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat, joi, ca liberalii pe care ii numeste combinatozaurii din Guvernul PNL nu ii protejeaza pe romani, ci industria pacanelelor.

MARCEL CIOLACU: Planul National de Investitii si Relansare Economica este un program de cumparat voturi

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca Planul National de Investitii si Relansare Economica, prezentat miercuri de Executiv, este un program exclusiv electoral, pentru a vana voturi, scrie Agerpres.

MARCEL CIOLACU: Planul de relansare economica al Guvernului este copiat din programul de guvernare al PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi ca mare parte din Planul National de Investitii si Relansare Economica, elaborat de Guvern, copiaza programul de guvernare al social-democratilor.

ştiri din Politica

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )