Libnet.ro
UNICEF

17:01

Marcel Ciolacu, reactie dura dupa conferinta lui Iohannis: Ati schimbat haina de presedinte cu uniforma electorala de agent-sef al PNL

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu, reactie dura dupa conferinta lui Iohannis: Ati schimbat haina de presedinte cu uniforma electorala de agent-sef al PNL

Marcel Ciolacu a reactionat dur dupa cele mai nou atacuri lansate de Klaus Iohannis la adresa PSD, in cadrul conferintei de presa organizate miercuri la Palatul Cotroceni. Liderul social-democratilor afirma ca presedintele s-a transformat intr-un agent electoral al PNL. continuă pe Antena3

Ironii de la Marcel Ciolacu: S-au dus cu trenul, s-au intors cu masina!

Marcel Ciolacu i-a ironizat pe Klaus Iohannis si Ludovic Orban dupa ce acestia au facut un drum test.

Marcel Ciolacu: Minciuna sta la Cotroceni si a devenit presedinte. Romanii s-au saturat sa auda ca nu sunt bani, cand Guvernul PNL ii toaca pe mii de contracte supraevaluate

Marcel Ciolacu, liderul PSD, l-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis ca a abandonat echidistanta ce ar trebui sa caracterizeze un sef de stat si a devenit principalul agent electoral al PNL. Ciolacu a mai spus c.

Marcel Ciolacu: Ramanem consecventi. Maine vom vota in Parlament cresterea pensiilor cu 40%, conform legii

Marcel Ciolacu a anuntat ca PSD va ramane consecvent si va vota in plenul reunit de marti al Parlamentului pentru cresterea pensiilor cu 40%, conform legii. Liderul social-democratilor a adaugat ca presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban i-au umilit destul pe pensionari si e momentul sa se opreasca. Orice guvern normal la cap isi respecta seniorii, nu isi bate joc de ei, mai spune Ciolacu.

Marcel Ciolacu anunta ca scolile se vor inchide dupa alegerile locale: Doamna ministru a dat ordin

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, la Ramnicu Sarat, in cadrul unei vizite electorale pe care o face in judetul Buzau, ca scolile vor fi inchise dupa alegerile locale si elevii vor face orele online.

Marcel Ciolacu: Ne-am asumat ca vom avea cel mai mare numar de alesi locali la aceste alegeri

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune ca partidul pe care il conduce si-a asumat ca dupa alegerile locale va avea cel mai mare numar de alesi locali din Romania. Social-democratii au incheiat recent un.

MARCEL CIOLACU: Sunt convins ca va aparea iar record de infectari, manipularea va functiona in continuare

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marti seara, ca numarul romanilor care se vor prezenta la alegerile locale va fi semnificativ, scrie Agerpres.

MARCEL CIOLACU: Cum poti sa spui ca e o aberatie economica o lege?

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, ii da replica premierului Ludovic Orban care a catalogat drept aberatie economica amendamentul depus de PSD si aprobat in Parlament la Legea Bugetului in urma caruia punctul de pensie ar urma sa fie majorat cu 40 de procente. Cum poti sa spui ca e o aberatie economica o lege? Parlamentul legifereaza, iar Guvernul pune in aplicare, a afirmat Ciolacu.

MARCEL CIOLACU: Astazi am facut dreptate pentru 5 milioane de pensionari

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, astazi, ca, prin votul dat in Parlament, PSD a facut dreptate pentru 5 milioane de pensionari, deoarece pensiile trebuie sa creasca cu 40%.

DAN BARNA CATRE MARCEL CIOLACU: Atat timp cat PSD inseamna hotie si minciuna, USR nu va vota niciodata o motiune de cenzura initiata de PSD

Dan Barna, presedintele USR, a respins marti invitatia facuta de Marcel Ciolacu, presedintele PSD, care a declarat ca ar depune o motiune de cenzura doar daca ar avea si voturile USR, scrie g4media.

MARCEL CIOLACU: Ramanem consecventi, vom vota in Parlament cresterea pensiilor conform legii

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi ca social-democratii raman consecventi, iar marti vor vota in Parlament cresterea pensiilor conform legii.

ştiri din Politica

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )