Libnet.ro
UNICEF

09:30

Orban acuza Jandarmeria ca ar fi provocat protestatarii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Orban acuza Jandarmeria ca ar fi provocat protestatarii

Liderul PNL , Ludovic Orban acuza Jandarmeria ca ar fi provocat protestatarii prin folosirea gazelor lacrimogene si a tunurilor cu apa. Interventia jandarmilor de seara trecuta din Piata Victoriei impotriva protestatarilor a fost planificata doar pentru a intimida cetatenii si pentru a le interzice dreptul la protest, mai acuza liderul PNL, Ludovic Orban, Jandarmeria Romana. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban acuza: A existat o premeditare in actiunea fortelor de ordine

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata ca a existat o actiune de premeditare in ceea ce priveste actiunea violenta a fortelor de ordine la mitingul din Piata Victoriei. in loc ca.

Carmen Dan: Ceea ce s-a intamplat aseara este grav; nimeni nu poate acuza Jandarmeria ca a aplicat legea

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, sambata, ca ceea ce s-a intamplat vineri seara la protestul din Piata Victoriei este grav si nimeni nu poate acuza Jandarmeria ca a aplicat legea.

Protest Piata Victoriei: peste 5.000 persoane. In piata a ajuns si presedintele PNL, Ludovic Orban

Peste 5. 000 de persoane se afla sambata seara, in jurul orei 20. 00, in Piata Victoriei, unde se desfasoara un nou protest anti PSD, la care ia parte si liderul PNL, Ludovic Orban. Liderul liberal a trecut prin multimea stransa in piata, oprindu-se.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )